Tedenski horoskop od 03. april do 09. april

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč, tako v ljubezni, kot na delovnem mestu. Tednu bosta vladala Mars in Jupiter, kar pomeni, da boste morali dobro razmisliti kaj vas veseli in kaj osrečuje. Ugoden čas bo od torka dalje v pogledu finančne varnosti. Prijetne besede najdejo ključ do srca.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Aspekt med Venero in Saturnom prinaša nekaj dobrih odločitev, povečane drznosti in trme. Slednjo boste morali predelati in jo spremeniti v vztrajnost. Polepšale vas bodo tiste reči, ki so vezane na ples, modo in delo na vrtu. Ljubezen: ognjevitost vam bo prinesla dinamiko čustvenih odločitev.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Narediti boste morali prerez in reči bobu bob. Ali vam bo le to uspelo, ali ne bo odvisno od vas. Notranja modrost vam bo pomagala razumeti širšo sliko, naklonjen pa vam bo tudi Jupiter, ki je planet širine in zaupanja. Na delovnem mestu se bodo zadeve uredile v pričakovani smeri.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Rast Lune vam bo pomagala razumeti dimenzijo življenje. Doživeli boste pomladno hrepenenje in pridobili mnogo uporabnih informacij. Naklonjen vam bo Mars, kar pomeni teden prijateljstva in skupinska dela. Zapisujte si svoje notranje občutke in si olajšajte dušo.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Teden v znamenju dinamike Sonca in Jupitra, kar prinaša duhovno preizkušnjo. Na splošno boste morali popaziti na svoje misli in zdravje. Srečo in izpolnjenost  boste našli v ljubezni. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo in če vam bo to všeč ali ne. Sprostila vas bo prijetna instrumentalna glasba.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Mars vam bo v tem tednu podaril dodatno energijo in tako boste kos delavnim nalogam in obveznostim. Odlikovala vas bo prodornost misli in dobrih navdihov. Če boste na delovnem mestu uporabili modrost boste nagrajeni. Ljubezen: teden prinaša prijetna srečanja, mnogo romantike in skladnosti.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Teden prinaša mnogo romantike, skladnosti in drznosti. Odprle se vam bodo tako nove poti, kot tudi dokončanje tistih reči, ki so vezane na preteklost. Naklonjena vam bo Venera, čutna lepotica mitologije, s katero ste povezani celo življenje in tako najdete srečo v ljubezni in pri denarju.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Določiti si boste morali osebne meje in se jih držati. Dogodki se bodo v ljubezni zavrteli v vašo smer. Zmernost vam bo koristila tako pri pogovoru, kot prehrani. Naklonjen vam bo Jupiter, ki vam bo prinesel prave vrednote in navdih. Pisanje občutek bo naravna oblika sprostitve.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Notranji nemir boste premagali z delom na sebi. Ključ do uspeha bo pogovor in notranja modrost. Poiskati boste morali navdih in to vam bo okrepilo življenjsko energijo in tako boste v celoti kos zadanim obveznostim. Privlačila vas bodo nova znanja in prijetni klepeti z vam dragimi ljudmi.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Kolo usode se bo v ljubezni zavrtelo v vašo korist. Blizu vam bosta energiji Venere in Marsa, kar prinaša nekaj več učinkovitosti, dinamike in romantike. Pogovor vam bo prinesel razcvet na osebni ravni. Na delovnem mestu pa boste morali popaziti na pravilnost svojih odločitev. Srečen dan: četrtek.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Notranje se boste osvobodili in pogumno odšli naprej po svoji poti. Koristne učinke bo imela zabava in prosti čas. Po zvezdnih namigih vam bo omejitve postavil Saturn, ter tako morate dokončati nekaj iz preteklosti. Pogovoriti se boste morali tudi o tistem, kar vas moti ali boli.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Rdeča nit tedna bodo odnosi. Modro bo, da boste odprli svoje srce in tako boste našli ljubezen. Glede na to, da vam bo naklonjen Mars bo to čas dinamičnih odločitev in preobratov. V ljubezni bo prijetno in spontano, nevezani pa bodo imeli možnost, da jih zadane Amorjeva puščica.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)