Tedenski horoskop od 20. september do 26. september

ovanOven

21. 3. – 20. 4.

Retrogradni Merkur bo soodgovoren za nekaj izzivov v povezavi s sodelovanjem. Na srečo vas bo odlikovala srčnost in boste tako lahko zadeve dobro predelali in postavili na svoje mesto. Prelomen dan tedna bo sreda, ko bo potrebno na intenziven način reči bobu bob. Srečen dan: sobota.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Dogodki se bodo v celoti odvijali v smeri, ki bo iskana in pričakovana. Jasno je, da boste v tem tednu dosegli mnogo več in bili tako prijetno presenečeni. Naklonjena vam bo Venera in Uran, prva prinese sočutnost, harmonijo in nežnost. Uran pa nenavadne spremembe na bolje. Ljubezen: zabavno bo.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Po zvezdnih namigih je nakazano, da vas bo spremljala tiha sreča in ravnovesje. Glede na to, da se bo vaš vladar Merkur sprehajal nazaj po nebesnem shodu, to pomeni raziskovanje preteklosti in analiziranje. Dovolite si, da vam drugi ljudje pomagajo, do katere mere je odvisno od vas.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Določiti si boste morali osebne meje, kar vam bo po eni strani izziv in po drugi priložnost. Teden bo v znamenju poglobljenih znanj in dela na sebi. Naklonjenost Saturna sprejmete predvsem na področju dela in delavnih obveznosti. Dejstvo pa je, da se sreča skriva v globini srca.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Odločitve tega tedna bodo premišljene, ter usmerjenje v višji smisel in zakonitost življenja. V ospredju bo aspekt med Soncem in Saturnom, kar pomeni, da se učinkovito lotite nalog in svojih ciljev. Uspehi pa bodo plod izkušenj iz preteklosti. Ljubezen: sprostite se in bodite zabavni.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Odpre se vam bodo nove poti in priložnosti. Vendarle bo potrebno, da vam bodo ravno izkušnje tisti smerokaz, kaj je prav in kaj narobe. Retrogradni Merkur vam bo podaril nekaj dobrih iztočnic za analizo. Uspehi v ljubezni bodo plod vztrajnosti in dela na sebi. Služba: naredite korak naprej.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Pridobili boste še močnejše zaupanje v moč življenja. Teden bo v znamenju priložnosti in osebnega napredovanja. Naklonjen vam bo Saturn, ki v sebi skriva moč in voljo. Tako boste morali najti način, da razrešite nekaj, kar vas moti. Alternativna oblika je, da si zapisujete svoje občutke.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Resnicoljubnost vam bo v osebno pomoč pri vseh opravilih, ki bodo sledila v tem tednu. Kreativna energija Venere vam bo pomagala razumeti ljudi in vam odprla nekaj novosti. Vaše besede bodo v osnovi premišljene in dosledne. Nekaj več trenj bo v ljubezni, toda sledite glasu srca.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Skozi pogovor s prijateljem se vam bodo odprle neke iztočnice, ki bodo priložnost za razmislek. Svojo energijo boste morali usmeriti v dobro in tako najdete v sebi moč in priložnost duhovnih razsežnosti. Naklonjen vam bo Merkur, ki vam podari tudi piljenje v diplomaciji.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Rdeča nit tedna bo odgovornost, doslednost in natančnost. Vrline, ki so vam bile podarjene že ob rojstvu. Po zvezdnih namigih se vam obeta preobrat v razmišljanju in raziskovanju. Naklonjenost Saturna boste lahko dobro sprejeli tudi pri odkrivanju vam neznanih znanj.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Venera in Uran bosta krojila ta teden in skupaj prineseta nekaj ugodnosti in nenavadnih preobratov. Odločitve, ki bodo sprejete do srede v sebi skrivajo napredek in priložnost. Na delovnem mestu boste morali nekaj zadev sprejeti in počakati, da vas drugi opazijo. Sprostite se ob plesu.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Sprostili se boste v družbi in izgubljeno energijo vam bo povrnila narava. Glede na to, da boste predelovali duhovno lekcijo vztrajnosti, bo modro, da se boste vprašali, kaj vas veseli. Naklonjen vam bo Uran, ki bo prinesel paleto dobrih iztočnic in pravilnih besed. V ljubezni bo romantično.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 horarni astrolog

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)