Angelski dnevni horoskop za 03. 01. 2022.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL PRIHODNOSTI vam skozi sprostitev odpira vizijo o življenju. Razmislite, kako vse postaviti na pravo mesto – v dobri družbi gre lažje.

Bik

ANGEL POČITKA omogoči regeneracijo vam in pomaga, da doma ustvarjate dobro domače vzdušje. Uživajte in opazujte, kako ustvarjalni postanete, ko ste spočiti in zadovoljni.

Dvojčka

ANGEL VARNOSTI vam pomaga odvreči stare navade, se sprostiti in se aktivirati v smeri, ki si jo zares želite. Predajte se njegovemu objemu in spustite nove ideje naprej.

Rak

ANGEL DOBREGA POČUTJA je z vami, danes imate vse, kar ste si želeli pri sebi: toplino, varnost doma, sproščenost. V akcijo vas spravijo šele nova znanstva.

Lev

ANGEL ZADOVOLJSTVA se danes vplete v vse, kar počnete. Opazujte, koliko sreče in odličnega vzdušja vam pomaga vnesti v vse okrog vas. Uživajte.

Devica

ANGEL OPTIMIZMA odpira novo poglavje v življenju. Na novo pogledate na vse in lažje zadihate. Spoznanje dneva je, da je življenje dobro.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL GNEZDENJA v domu, v sebi, vas drži danes umaknjeno od ljudi – kompromis glede druženja vas bo utrudil, zato se prepustite angelu in uživajte.

Škorpijon

ANGEL JASNOSTI je odstrl tančice in sedaj lahko vidite, kaj je potrebno spremenit. Življenje ste si želeli zložiti v smiselno celoto in sedaj ste na odlični poti.

Strelec

ANGEL SPREJETOSTI je z vami v vsaki družbi, da z odprtim srcem in sproščeno zabavate vse. Novo leto se je začelo dobro in čaka vas še veliko dobrega.

Kozorog

ANGEL PODPORE vam pomaga začeti leto na način, da se odprete sreči, ljubezni in kreativnosti. Ko greste s tokom svoje Svetlobe, se predate podpori in niste zares sami.

Vodnar

ANGEL SPROŠČENOSTI vas pospremi v novo leto, kjer ste si že zadali veliko planov. Bližnje pa presenetite s svojo hitro akcijo in delom.

Ribi

ANGEL HUMORJA vam v novih stikih pomaga vzpostaviti iskrenost in optimizem in življenje vam bo naklonjeno. V vaši družbi bodo vsi uživali.

.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot