Angelski dnevni horoskop za 06. 01. 2022.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL HVALEŽNOSTI v vas zbudi zavedanje za vse, kar imate, kar ste dosegli. Čutite, kako se srce odzove, kako se odpre za sprejemanje obilja in vsega, kar potrebujete v življenju.

Bik

ANGEL ZLATE ZAŠČITE umakne od vas vplive okolice in prepreči, da bi razmetavali energijo po nepotrebnem. Začutite svojo notranjo moč in delujte iz nje.

Dvojčka

ANGEL RAZMISLEKA vam pomaga dobro se organizirati na delu in doma, tako ne zapravljate čas in zaznavate tudi nove priložnosti za spremembe.

Rak

ANGEL NARAVE vabi na zrak, v gozd, kjer porabite viške energije. Tam vas čakajo lepša doživetja, kot če med štirimi stenami čakate na sorodno Dušo.

Lev

ANGEL VZTRAJNOSTI vam danes pomaga dokončati vse, kar ste v preteklih tednih odlašali. Čutite koliko napetosti odpade in sprejmite srečo in dobro počutje.

Devica

ANGEL RAVNOVESJA med delom in osebnim stanjem vam danes pomaga ohraniti zbranost, da pravočasno zaključite z delom in se spomnite na svoje zdravje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL SPROSTITVE žel da se lotite vsega, kar vas že dlje časa bremeni. Danes imate dovolj energije za to, motivacija pa bo še zrasla, ko boste videli, kako dobro to vpliva na prihodnost.

Škorpijon

ANGEL ZBRANOSTI ohranjajo svoje energije pri vas – da je ne preusmerjate v flirt ali kakšne druge nepredvidljive stvari in si pridelate slab vpliv na finančno stanje in službo.

Strelec

ANGEL ODPIRANJA SEBI pomaga preusmerit vašo pozornost z drugih na vas. Dovolj je tega, da pozabljate nase, čas je za vas, za dobro službo, za odlično delo ali sodelovanje.

Kozorog

ANGEL GIBANJA vas danes vodi v ohranjanje dobrega počutja in telesne kondicije, privoščite si na način, da ne pretiravate in sočasno poskrbite za druženje.

Vodnar

ANGEL ZDRAVJA vas danes vodi v reorganizacijo vašega življenja – ne čakajte na težave ampak si naredite plan, kako priti na zeleno vejo.

Ribi

ANGEL AKCIJE vas navdušuje, istočasno sprošča in odpira zadovoljstvo ob vsem. Odpira vam številne izzive, kar obogati delovno vzdušje.

.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot