Angelski dnevni horoskop za 07. 01. 2022.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL FOKUSA pomaga vztrajati na začrtani poti. Opazujte, kako dobro napredujejo vaši načrti in dovolite si čutiti kako se notranja moč in vztrajnost še krepijo.

Bik

ANGEL VIZIJE vam pomaga pogledati na dolgi rok. Tako opazite, kje je vaša najboljše pot k uresničitvi in spustite navezavo na trenutno materialno stanje.

Dvojčka

ANGEL NOTRANJEGA MIRU vam želi pokazati, kako dobro je, ko si vzamete čas zase, se z njim povežete in dovolite, da vsi vplivi stresa popustijo. Opazujte takrat ideje, ki prihajajo.

Rak

ANGEL HARMONIJE vam na vsa področja življenja odpira novo podporo, sami pa lahko k temu pripomorete tako, da se držite določenega reda in opazujete svojo srečo, ki raste.

Lev

ANGEL SAMOZAVESTI vas sprosti v sebi in sproži kup dobrih energij, zaradi katerih ste še bolj zadovoljni. Pomaga vam zasijati navzven in prepoznati smisel vsega.

Devica

ANGEL ZAVEDANJA sodeluje v prepoznavanju vsega, kar ima vpliv na vaše počutje in uspeh. Opazite, kakšna je razlika ko ste spočiti, dovolite si osrečiti sebe.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL ODLOČITVE vam pomaga izogniti se čakanju na boljše čase. Ker imate veliko energije, jo veliko lahko potrošite za ukvarjanje s tistim, kar vam je pomembno.

Škorpijon

ANGEL SREČE pride kar tako, potiho, ko naklonite čas bližnjim in opazujte, koliko jim pomeni vaša naklonjenost in pozornost. Naj se dobro množi.

Strelec

ANGEL BIVANJA vam sporoča, da je dovolj, da ste pozitivni in sodelujoči, da je dovolj, da ste to kar ste. Ne potrebujete vsem ugajat in obljubljat kar ni v vaši moči.

Kozorog

ANGEL PODPORE je tokrat na področju komunikacije in sodelovanja v vsem, kar prinaša hitre rezultate. Vaša ljubezen do reda pomaga pri tem.

Vodnar

ANGEL SREČE vas čaka v polno kreativnosti pri delu, zato danes preverite, ali je sedanja služba prava za vas ali je čas da najdete zase boljšo možnost.

Ribi

ANGEL KREATIVNOSTI vas podpre v službi in pri zdravju. Spontano vam lahko prinese mimo vas ljudi, ki vam pomagajo uresničiti vaše sanje glede poklica.

.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot