Angelski dnevni horoskop za 08. 01. 2022.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL STRASTI bo aktiviral močan magnetni privlak za nasprotni spol, vroče situacije vas bodo vabile. Se mu lahko uprete? Se mu želite upreti?

Bik

ANGEL IZNAJDLJIVOSTI vam bo v vsej obilici dogajanja pomagal speljati situacijo tako, da bo volk sit in koza cela. Uživate, a ne? Samo previdno, da ne užalite domačih.

Dvojčka

ANGEL SPREJEMANJA vam pomaga sprejeti pomoč od zunaj, od prijateljev. Dovolite, da vam pokažejo, kaj vse lahko uredijo ter sledite dogajanju.

Rak

ANGEL SRCA vas vabi v globine sebe, kjer doživite lastno polnost in se umakne potreba po pretiravanju navzven. Dovolite si slišati in videti sebe mimo vsega vrveža sveta.

Lev

ANGEL LJUBEZNI vas začne od znotraj spreminjat, da začnete zaznavat svoje želje jasno. Dovolite, da spremembe prihajajo spontano, saj s tako podporo ni kaj zgrešiti.

Devica

ANGEL VZTRAJNOSTI pomaga da ne odnehate ob prvem uspehu, ki vam prinese ugled in finančni priliv. Obljubljeno boste z njegovo pomočjo zlahka izpeljali do konca.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL STRASTI bo tokrat podprl vašo željo po spremembi tam, kjer jo sedaj najbolj potrebujete in vam seveda pomagal do uspeha. Ste že postavili svoje zdravje na prvo mesto?

Škorpijon

ANGEL SPREMINJANJA prihaja tja, kjer vam je najbolj jasno, da ne gre več drugače. Podprl vas bo v vzpostavitvi dobrih odnosov z ljudmi, ki vam veliko pomenijo.

Strelec

ANGEL ČUSTVENOSTI pokaže pot v globino srca, ki vas lahko pelje po drugi poti, kot ste mislili. Opazujte, kakšne spremembe se dogajajo in si dovolite stopiti na to pot.

Kozorog

ANGEL DOBREGA POČUTJA je čisto na vaši strani in nekaj pozornosti boste potrebovali usmeriti tudi v simpatijo, kaj si on/a želi.

Vodnar

ANGEL KOMUNIKACIJE vam pomaga se sproti pogovoriti se o vsem, da si z zadrževanjem vsega v sebi ne škodujete, zdravju in poslu.

Ribi

ANGEL SPREMEMB se pokaže na ljubezenskem področju – pokažite mu svoj interes in želje in pojdite v akcijo. Vse možnosti so odprte.

.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot