Angelski dnevni horoskop za 1. 10. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Harmonije vas bo danes popeljel skozi dan. Z njegovo pomočjo boste lažje slediti pozitivnim čustvom, kar vas bo vodilo do ljudi, ki vam bodo v podporo. To vam bo dalo še dodatno voljo, da se posvetite svojim načrtom. Sprostite se in sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Bik

Angel Zbranosti vam bo danes v pomoč, da ste pozorni nase in svoje občutke. Lahko boste prišli do pomembnih spoznanj, kar vam bo dalo upanje, da ste na pravi poti. S sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela boste lažje ohranili fokus na sebi in vam pomembnih ljudi.

Dvojčka

Angel Akcije vas danes podpre v vseh spremembah. Aktivno sodelujte v vseh aktivnostih dneva in pri tem sledite svojim načrtom, kar vam bo prineslo večjo stabilnost. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in začnite kreirati novo prihodnost že danes.

Rak

Angel Razumevanja vas skozi današnji dan vodi k pomembnim spoznanjem, ki bodo dolgoročno spremenila vaše življenje. Pri tem bodite osredotočeni nase in na svoje reakcije na okolico. S podporo vašega dnevnega Angela boste lažje sprejeli nove energije in naredili korak k večjemu zavedanju sebe.

Lev

Angel Ljubezni vas vabi, da se s srcem odprete sebi in današnjemu dogajanju. Zadihajte v nove energije, da začutite, kaj si resnično želite in po čem hrepeni vaše srce. Le tako boste uredili nejasnosti v ljubezni, kar vas vodi do pozitivnih presenečenj.

Devica

Angel Podpore vas danes podpre, da preverite, kaj morate spremenite ali ozavestiti, da si ustvarite nove temelje. Bodite le iskreni do sebe in v vsem kar počnete in spustite popolnost. S tem boste pridobili podporo drugih in si odprli vrata v boljše življenje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Spreminjanja vam bo danes pomagal pri spremembah. S sprejemanjem njegovih energij boste lažje začutili in sprejeli vibracije svojega srca, ki vas vodijo do osvoboditev starih čustev  in s tem ohranili notranji stik in notranjo moč, ki izhaja iz srca. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Škorpijon

Angel Sodelovanja vas skozi dan vodi k bolj umirjenemu načinu življenja. S tem se boste odprli za pozitivne spremembe, ki bodo okrepile vašo samozavest in odnose, kar pozitivno vplivalo na vaše počutje in počutje vseh v vaši bližini.

Strelec

Angel Počitka vas danes vabi k umiku. Na ta način se boste lažje globinsko sprostili, umirili svoje misli in lažje prizemljili vse svoje ideje in zamisli. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in sprejmite njegovo podporo, da vam okolica ne odnese pozornosti.

Kozorog

Angel Komunikacije vam bo danes pomagal v iskrenosti. Sprejmite njegovo podporo in se mirno pogovorite o vsem, kar vas bremeni. To bo okrepilo razumevanje drugih in vam pomagalo, da se sprostite, regenerirate in vzamete potreben čas, da se pripravite na projekte in naloge.

Vodnar

Angel Sprostitve vas vodi skozi današnji dan. Sprostite se in dovolite drugim, da se izrazijo, saj se boste na ta način izognili negodovanju in slabim energijam v odnosih. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Ribi

Angel Vztrajnosti vas vabi, da sledite sebi. Tako boste lažje stopili korak naprej v življenju in se pripravili na prihajajoče obdobje, da realizirate vse tisto, kar načrtujete. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki je lahko z vami več dni, če ga redno dnevno pokličete.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.