Angelski dnevni horoskop za 1. 11. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Zdravljenja vas bo vodil skozi današnji dan. Zdravilne energije zelene barve vas vodijo v naravo, da razmigate svoje fizično telo in odpravite napetosti, kar vam bo prineslo globinsko sprostitev in okrepilo imunski sistem. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Bik

Angel Sprejemanja vam danes pomaga pri spremembah. Ne zapletajte se v svoje miselne procese, sprejmite podporo energij rdeče barve, ki vam bodo pomagale premagati malodušje in lažje se boste osredotočili na pozitivne stvari in pogledali na življenje drugače. Pozitivna naravnanost bo prinesla več veselja in nov smisel.

Dvojčka

Angel Odnosov vas danes vodi k sodelovanju z bližnjimi. Podpora energij roza barve vam bo prinesla nežnost in ljubezen. Na ta način se boste lažje povezali z bližnjimi in razumeli bolje sebe, svoje občutke in svoje bližnje, kar bo prineslo v odnose več veselja, razumevanja in sproščenosti.

Rak

Angel Pristnosti vas v današnjem dnevu vodi v globine vaših čustev. S podporo energij rumene barve boste navdušeni nad vsem, kar se bo dogajalo in vam tega ne bo težko pokazati. To bo presenetilo vaše bližnje, ki vam bodo sledili. S podporo vašega dnevnega Angela boste vsi skupaj uživali v dnevu.

Lev

Angel Preboja vas danes vabi, da se predate novim energijam in  s podporo energij vijolične barve boste prišli do novih spoznanj. Jasno vam bo, kaj si želite in z vsem svojim bitjem se boste lotili uresničevanja svojih srčnih želja. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, da se stvari postavijo na pravo mesto.

Devica

Angel Notranjega Miru vas danes vodi k umiku. To vam bo pomagalo, da se umaknete od vseh negativnih vplivov okolice in energije zlate barve vam bodo pomagale ustvariti nov red  v vaše življenju, da se s tem okrepi vaš notranji stik in vaša moč. Posvetite se sebi in zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Podpore vas danes podpre, da se sledite sebi. Vsa vaša dejanja in dela v preteklosti naj vam bodo v oporo pri nadaljnjih korakih, energije temno modre barve pa vam prinesejo potrebno moč, mir in jasnost, da izkoristite nove priložnosti in se ne obremenjujete z mnenji in komentarji okolice.

Škorpijon

Angel Predanosti vam danes pomaga v smeri pozitivnih sprememb. Z njegovo pomočjo in podporo energij marelične barve boste lažje izhajali iz prostora notranjega miru ne glede na vse, kar se bo dogajalo okoli vas. S tem boste vnesli več harmonije in dvignili nivo dobrih energij in si s tem zagotovili boljše življenje.

Strelec

Angel Sproščenosti vas bo danes vodil v sproščen način življenja. Z njegovo pomočjo se boste lažje predali sebi in sledili svojemu ritmu. Imate tudi podporo energij srebrne barve, da si na lahkoten način uredite življenje. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Kozorog

Angel Jasnosti vas bo vodil skozi današnji dan. Z njegovo podporo in podporo enerij turkizne barve vam bo jasno, da se vse odvija po vaših načrtih in da ste na pravi poti, kar vam bo prineslo mir in stabilnost. Večkrat na dan se spomnite na dnevnega Angela, da ohranite fokus nase.

Vodnar

Angel Zaupanja vas danes vzpodbuja, da spustite vsa odvečna bremena, ki jih nosite. Zdravilne enegrije indigo barve vam bodo prinesle več optimizma in miru, samo spustite nadzor, da vse staro odide. Sprejemajte energije vašega dnevnega Angela in dovolite, da nov proces začne.

Ribi

Angel Ljubezni vas danes nagovarja, da mu sledite. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in podpora energij oranžne barve, ki vam bodo pomagale v čutenju sebe in sprejemanju ljubezni, zadovoljstva, kar boste z lahkoto delili med vaše najdražje. Na ta način boste povečali vašo kreativnost in življenjsko energijo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.