Angelski dnevni horoskop za 1. 11. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL POMIRJENOSTI s sabo bi vam rad pomagal da se nehate dokazovati in uveljavljati svoj jaz za vsako ceno. Čutite njegovo podporo in dajte prostor svojemu srcu.

Bik

ANGEL SPROŠČENOSTI pride med prijatelji veliko bolj do izraza kot doma. Se vam zdi to problem ali vaše reakcijo presenetijo domače? Uživajte v dobrem počutju.

Dvojčka

ANGEL SPREJEMANJA SEBE vas b v dilemi med čustvi in željami vodil do prave rešitve. Seveda so vam odnosi tudi pomembni, a trenutno precej naporni, zato si vzemite čas najprej zase.

Rak

ANGEL PONOSA sije skozi vas, ko lahko ljudem, ki so vam pomembni, predstavite dosežke. Vseeno ni potrebe da bi skrivali svoje prave namere in čustva.

Lev

ANGEL MATERIALNOSTI vam pomaga urediti finančne zadeve in pomembne stvari na materialmen področju. Ste ponosni, a ne?

Devica

ANGEL AKCIJE pomaga urejati stare dogovore in zaključevati s projekti, vseeno pa ne bo šlo tako hitro kot si mislite. Obljuba dela dolg.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL LJUBEZNI vas usmerja v vaše sanje, s kreativnostjo in močjo bo vaše srce podprto v realizaciji. Občutek razpetosti med domačimi bo prešel, kar v miru nadaljujte.

Škorpijon

ANGEL SRČNEGA VODENJA vam v odnosih pomaga peljati zadeve, da ne izgubite širokosrčnosti in pokažete prave voditeljske sposobnosti. Ponosni nase?

Strelec

ANGEL POGOVORA vas združi z ljudmi, ki bodo bolj radovedni, kot je sprva kazalo. Ker nimate nič za skrit, se ob tem prav zabavate – uživajte v druženju.

Kozorog

ANGEL REALNOSTI ponuja čisto realen pogled na odnose, da se bolj vključite v življenje in hkrati poskrbite tudi zase. Pomaga vam pogledati v smer dobrih rešitev.

Vodnar

ANGEL SPROSTITVE pride iznenada skozi novo prijateljstvo – zanimivo bo in prebudi vas v novo življenje. A si lahko priznate kako pogrešate sproščenost?

Ribi

ANGEL ODPRTOSTI vas sprosti in omogoči sodelovanje – obetajo se spremembe v službi in vašem počutju – tudi ljubezen se vas dotakne.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot