Angelski dnevni horoskop za 1. 12. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Ustvarjanja vam danes pomaga, da skozi sprostitev naredite največ zase. S sprejemanjem energij bele barve boste sprejeli dodatno mehkobo, nežnost in osvežitev, da se razbremenite vseh starih navad in tako pritegnete v svoje življenje več veselja in radosti. 

Bik

Angel Modrosti vas danes vodi do spoznanj. Hvaležni bodite za vse, kar se je zgodilo v preteklosti in podpora energij temno modre barve vas odpre za nove ideje in nov način življenja.  To vam bo izboljšalo počutje in dalo upanje za naprej. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vodi.

Dvojčka

Angel Akcije vam do danes dal voljo in zdravilne energije rdeče barve moč in podporo, da začnete kreirati življenje tukaj in zdaj. Bodite aktivni, da se vse premakne v pravo smer in postavite temelje za lepšo prihodnost. Naj vas pri tem vodi podpora vašega dnevnega Angela.

Rak

Angel Sprejemanja vas vodi skozi današni dan. Zdravilne energije roza barve vas vabijo, da se predate vsemu, kar se dogaja okoli vas in samo opazujte, kako se stvari postavljajo na svoje mesto. Sprostite se in dovolite, da vas vodi in usmerja vaš dnevni Angel.

Lev

Angel Odgovornosti vas bo usmerjal skozi dan. Z njegovo podporo in podporo energij turkizne barve boste lažje prevzeli odgovornost zase in svoja dejanja ter tako usmerili energije v vaše dobro, da se začenjo želje uresničevati. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela. 

Devica

Angel Premikov vas bo danes podprl, da korenito spremenite življenje. S sprejemanjem energij vijolične barve boste prišli do novih idej, kar vas bo sprostilo in razbremenilo vse skrbi, ki vam jemljejo moč. Sprostite se v sprejemanju podpore vašega dnevnega Angela, ki vam bo dal pogum, da stopite iz primeža preteklosti.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sreče vas bo danes objel. Zaupajte sebi in sprejmite podporo energij marelične barve, da se okrepite v čutenju sebe, svojih želja in potreb. Na ta način boste lažje sledili sebi in spustili vse vplive drugih. Imate podporo vašega dnevnega Angela, zaupajte.

Škorpijon

Angel Predanosti vas danes podpre v notranji moči. To vam bo pomagalo, da pogledate vase, sprejmete vse dele sebe in zdravilne energije rumene barve vas bodo še dodatno okrepile v moči in samozavesti, da izražanjem sebe začnete kreirati svoje življenje. Tako boste pridobili tudi na sproščenosti in dvignili nivo  življenjske energije.

Strelec

Angel Spreminjanja vas danes podpre pri vseh spremembah. S podporo energij srebrne barve boste imeli bolj jasen vpogled v vsa dogajanja okoli vas in lažje naredili nadaljnje korake do boljšega in lepšega življenja. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, da vpeljete nov red v vaš vsakdan.

Kozorog

Angel Sodelovanja vas bo popeljal skozi današnji dan. Z njegovo podporo in podporo oranžne barve se boste lažje osvobodili vseh negativnih prepričanj o sebi in se prepustili življenju, da vam pokaže vse lepote okoli vas in vam vrne vero v življenje. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Vodnar

Angel Optimizma vas danes vabi, da mu sledite. Optimizem in zdravilne energije indigo barve vas bodo vzpodbudile, da sprejmete svojo moč in z zavedanjem prevzamete glavno vlogo v svojem življenju. Na ta način se boste otresli nemira in se odprli za nova pozitivna presenečenja.  

Ribi

Angel Lahkotnosti vam bo danes pomagal, da sledite svojemu ritmu. S sprejemanjem njegovih energij in harmonije oranžno rumene barve boste zadovoljno in ustvarjalno kreirali življenje iz tega sedanjega trenutka in tako ohranili notranji mir. To se bo poznalo tudi v vaši okolici in okrepili boste podporo bližnjih.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot