Angelski dnevni horoskop za 1. 2. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Zaupanja vas danes podpre pri pozitivnih spremembah. Z njegovo pomočjo in podporo energij indigo barve se boste lažje odmaknili od vplivov bližnijh in sledili svoji intuiciji, ki vas vodi do novih spoznanj. Tako boste okrepili samozavest in se podali po poti do uresničitve ciljev.

Bik

Angel Priložnosti vas bo vodil skozi današnji dan. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij modre barve bolni polni upanja, da sprejmete ponudbe in se tako odprete novim energijam, ki vas vodijo do sprememb. Sprejmite podporo in priložnosti, ki vam jih ponuja življenje.

Dvojčka

Angel Sprejemanja vas danes podpre v lahkotnosti. S podporo energij roza barve se boste okrepili tako v čutenju sebe kot okolice in lažje boste sprejeli mnenja drugih. To vas bo osvobodilo in pomirilo. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Rak

Angel Zbranosti vam bo danes pomagal, da postavite sebe na prvo mesto. Zdravilne energije srebrne barve vam bodo prinesle potrebno jasnost, kar vam bo v pomoč, da sledite svojim načrtom ne glede na okolico. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vodi.

Lev

Angel Odločanja vam bo danes predal moč in s podporo energij rdeče barve boste lažje prevzeli življenje v svoje roke. Tako boste vpeljali potreben red, da se začnejo stvari premike v smeri, ki jo želite in si postavite nove temelje. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete. 

Devica

Angel Novosti vas danes podpre, da sodelujete v vseh aktivnostih. Zdravilne energije zlate barve vas pri tem dodatno vzpodbudijo, da se osvobodite vsega starega, kar vam več ne služi in se sistematično lotite sprememb. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vam pokaže, kako se odpreti novostim. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Moči vas danes vodi k sproščenosti. Na ta način boste lažje sprejeli sebe in s podporo energij oranžne barve stvari postavili sebi v prid, kar vam bo okrepilo ugled in prineslo nove možnosti pozitivnih sprememb na vseh področjih.

Škorpijon

Angel Sodelovanja vas danes podpre, da prevzamete stvari v svoje roke. Sprejmite podporo energij mareličnih barv, ki vam bomo pomagale pri ohranjanju ravnovesja med svojimi željami in sodelovanju z drugimi na način, ki bo sprejemljiv tako za vse vpletene. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, da se vse izpelje dobro.

Strelec

Angel Komunikacije vas danes vabi, da mu sledite. Z njegovo pomočjo in podporo energij turkizne barve, ki vas poživijo, se boste lažje osvobodili vseh vplivov okolice in se pogovorili o stvareh, ki vas bremenijo. Naj vas pri tem usmerja vaš dnevni Angel, ki vam bo pokazal optimalno pot do rešitve.

Kozorog

Angel Opazovanja vas danes vodi k umiku vase. S sprejemanjem njegove podpore in podpore mavričnih barv boste lažje sprostili vso strast, ki jo skrivate in z opazovanjem svojih občutkov in misli prišli do novih spoznanj o sebi. Dovolite, da se stvari razjasnijo, šele potem ukrepajte.

Vodnar

Angel Reda vas danes vzpodbuja, da vpeljete nov red in sistem. S podporo energij rumene barve boste imeli voljo in zagon, da se stvari lotite sistematično in vse se bo postavilo na svoje mesto. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela, ki vam pomaga, da življenje obrne v smer, ki jo želite.

Ribi

Angel Predanosti vas danes vabi, da se posvetite sebi. Z njegovo pomočjo in podporo energij zelene barve, ki vam pomagajo pri sprostitvi in zbranosti, boste s svojo dobro voljo pridobili podporo okolice, kar vam bo v pomoč pri nadaljnjih uspehih. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.