Angelski dnevni horoskop za 1. 3. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Akcije vam danes preda moč in zagon, zdravilne energije rdeče barve pa vas dodatno podprejo v strasti pri vsem, česar se boste lotili. To vas bo motiviralo tudi v skrbi zase in z lahkoto se boste posvetili tudi vsem fizičnim aktivnostim. 

Bik

Angel Sodelovanja vas danes vabi k lahkotnosti. Na ta način se boste izognili provokacijam okolice in s podporo energij modre barve skozi kreativnost prišli do boljše komunikacije z drugimi. Tako se boste odprli za novosti in utrdili samozaupanje. 

Dvojčka

Angel Optimizma vas vodi skozi današnji dan. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij bele barve, ki vam bodo prinesle svežino, boste lažje osredotočeni na realizacijo vsega, kar ste si zastavili. Zaupajte vase in v podporo, da se stvari odvijejo na najbolj optimalen način v vaše dobro. 

Rak

Angel Lahkotnosti vas danes vabi, da spustite skrb za druge in se posvetite sebi. Zdravilne energije marelične barve vam bodo v pomoč, da najdete ravnovesje med skrbjo za druge in zaznavanjem sebe in vaših potreb. Tako boste čas in energijo posvetili vašemu delu, prostemu času in vsemu, kar potrebujete ta trenutek.

Lev

Angel Ljubezni vas danes podpre v sodelovanju z drugimi. Z njegovo pomočjo in podporo energij roza barve, ki vas bodo ovile v nežnost, toplino in mehkobo, se boste lažje čustveno odprli sodelovanju v vsem okoli vas. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in povabite ljubezen v vaše življenje.

Devica

Angel Sreče vas danes vodi skozi sproščenost do ureditve odnosov. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij zelene barve, ki bodo sprostile vse napetosti, boste odprti za nove stvari, kar bo v vaše odnose vneslo mir, harmonijo in zadovoljstvo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Predanosti vas danes vabi, da mu sledite. S sprejemanjem njegovih energij in energij srebrne barve se boste lažje prepustili vsemu, kar vam bo prinesel današnji dan. Zadihajte v nove energije, saj vam to prinese nova spoznanja o sebi in zavedanju življenja, lahko pa je tudi začetek nečesa lepega.

Škorpijon

Angel Odgovornosti vas danes podpre pri spremembah. S podporo energij zlate barve, ki vam prinesejo pogum in moč, boste lažje prevzeli življenje v svoje roke in prevzeli vodilno vlogo. Ostali vam bodo sledili in imeli boste vso podporo, da uredite stvari čisto po svoje. Sprejmite podporo in ustvarite nov red, kjer ga najbolj potrebujete. 

Strelec

Angel Strasti vas danes vabi, da mu zaupate in žarki oranžne barve vas bodo vzpodbudili za življenje v trenutku. Usoda bo k vam pripeljala posebno osebo in iskrice strasti bodo preskočile, kar vam bo dalo še več razposajenosti in v vas vzpodbudilo potrebo po čutenju in uživanju.

Kozorog

Angel Sprejemanja vas danes podpre, da sledite dogajanju. S podporo energij vijolične barve vam bo jasno, da morate spustiti nadzor, kar vas bo vodilo tudi v opuščanje strahov. Tako boste uredili stvari bolj globalno, kar vam bo prineslo pozitivne spremembe na vsa področja.

Vodnar

Angel Reda vas vodi skozi dan, da z njegovo pomočjo in podporo energij indigo barve, ki vam bodo zbistrile vaše misli, vzpostavite nov red in sistem. To vam bo v pomoč, da pozitivne poslovne spremembe ohranjajo optimalno smer, ki vas vodi do uresničitve vaših ciljev. 

Ribi

Angel Samozavesti vam bo danes pomagal v sodelovanju z drugimi. Zdravilne energije rumene barve vas bodo poživile, da lažje ohranjate budnost pri vsem, kar se dogaja. Sprostite se in se večkrat čez dan spomnite na vašega dnevnega Angela, da se okrepite v moči in sprejemanju sebe, kar vam prinese tudi potrditev okolice.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.