Angelski dnevni horoskop za 1. 5. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Odnosov vam bo danes dal podporo, da naredite spremembe s pomočjo komunikacije in se na ta način odprete za sprejem novih energij. Iskrena, srčna komunikacija v odnosih vam danes lahko prinese tudi novo simpatijo. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Bik

Angel Predanosti vas danes podpre v sproščenosti in strasti. Dovolite si nežnosti, ljubezni in predanosti v odnosih, kar vam prinese dobre, pozitivne energije, s katerimi lahko začnete dojemati sebe in življenje bolj lahkotno in sproščeno.

Dvojčka

Angel Zbranosti vas vodi tudi skozi današnji dan, da ste pozorni pri vsem, česar se lotite. Bodite pozorni v prometu. S sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela boste lažje ohranili fokus na sebi.

Rak

Angel Akcije vas danes aktivira, da lažje pridete do idej, rešitev in se lažje odločite,  kaj morate spremeniti, da pridete do svojih ciljev. Naredite vse s podporo vašega dnevnega Angela, ki vam bo dal moč in zagon.

Lev

Angel Spreminjanja vas danes podpre pri vseh spremembah, da si uredite vaše življenje. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste lažje sprejeli pomembne odločitve tudi poslovno, kar vam dalo voljo in pogum za naprej.

Devica

Angel Sprejemanja vam danes pomaga, da boste lažje pozitivno usmerjeni v vašo prihodnost. Sprejmite današnji navdih in podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pri tem pomaga in bo k vam pritegnil tudi ljudi, ki imajo za vas pomembna sporočila.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Lahkotnosti vas vodi skozi današnji dan v lahkotnosti sprejemanja vse podpore, ki jo imate za spremembe za vseh področjih. Lažje boste tudi spremenili vaš način razmišljanja in čustvovanja v odnosu do sebe in vsega kar se vam dogaja.

Škorpijon

Angel Umika vas danes vabi v svojo notranjost in pregled vašega načina delovanja v ljubezni in odnosih nasploh. Z njegovo pomočjo in podporo boste lažje našli notranji mir in se ne boste obračali na druge ljudi, da vas dodatno še bolj ne zmedejo. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Strelec

Angel Možnosti vas danes podpre v načinu sprejemanja vseh okoliščin v življenju. Lahko izberete lažjo možnost, se sprostite in dovolite, da vam prihodnost prinese odgovor, lahko da boste prijetno presenečeni. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki lahko z vami ostane tudi dlje časa.

Kozorog

Angel Hvaležnosti vam danes pomaga začutiti in videti, da je čas za postavitev novih temeljev. Kar ste do sedaj počeli, vse vam bo v pomoč na vaši nadaljni poti, ki vas najprej vodi k spoznavanju in razumevanju vas samih. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Vodnar

Angel Komunikacije vas danes vodi k dobremu sodelovanju in uresničevanju vaših idej na poslovnem področju. Vse to bo k vam še bolj pritegnilo ljudi, s katerimi boste realizirali svoje cilje. Z njihovo pomočjo in podporo vašega dnevnega Angela boste uspeh lažje dosegli.

Ribi

Angel Sproščanja vas bo podprl pri vseh spremembah in sprejemanju vašega življenja s pomočjo sprostitve vašega telesa in uma. S tem boste prišli do svoje prave energije in notranje moči, kar vas bo podprlo pri pozitivnih spremembah. Naj vas danes vodi vaš dnevni Angel, spomnite se nanj.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.