Angelski dnevni horoskop za 1. 6. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Podpore vas danes podpre pri uresničevanju poslovnih zadev. Ob tem pa vam daje tudi podporo, da svojo energijo usmerite tudi na vsa ostala področja in se naučite usklajevati posel in prosti čas. Tako boste ohranili svojo moč in energijo.

Bik

Angel Sproščanja vas danes podpre v sproščenosti. Z njegovo pomočjo boste lažje ugotovili, kako pozitivno preusmeriti svoja čustva in misli. Naj se zgodi osvoboditev v vaši notranjosti. Povabite vašega dnevnega Angela, da vam pri tem pomaga.

Dvojčka

Angel Notranjega Miru vam v današnjem dnevu pokaže, da se je potrebno osredotočiti na tukaj in zdaj. Na poslovnem področju reagirajte čim bolj nevtralno. Tako boste ohranili mirno ozračje in pridobili na ugled. Dovolite, da se spremembe zgodijo in naj vas vaš dnevni Angel pri tem vodi.

Rak

Angel Moči vam bo danes dal zagon. Sistematično se lotite uresničevanja stvari, ki so pomembne tako za vas kot za druge. Samo na ta način boste lahko vse uredili in prišli do željenih ciljev. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vas vodi.

Lev

Angel Lahkotnosti vam danes stoji ob strani in vas vzpodbuja, da naredite pozitivne spremembe v življenju. Naučite se izražati jasno in iskreno, to vas bo prineslo dober sloves in zadovoljstvo.  Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in sodelujte.

Devica

Angel Odnosov vam skozi današnji dan pomaga, da se aktivno lotite reševanja preteklih dogodkov. Z njegovo pomočjo boste lažje naredili optimalen načrt in se pogovorili. To bo pomirilo vas kakor tudi sprostilo energije v odnosih.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Miru vas danes popelje v vaš notranji svet, da razmislite, kako dalje v življenju. To vam bo pomagalo, da ne boste reagirali na okolico in da izhajate iz svojega notranjega miru. Dnevni Angel lahko z vami ostane dlje časa, če ga redno, dnevno pokličete.

Škorpijon

Angel Reda vam bo danes pomagal, kako optimalno izkoristiti svoj čas. Potrebno je ugotoviti, kje in zakaj se zatikate. Tako boste lažje uredili nujne stvari in spustili tisto, kar vam ni potrebno narediti. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela, da vas pri tem vodi.

Strelec

Angel Hvaležnosti vas bo danes objel in vam pomagal na vseh področjih. Danes ni čas za spremembe in pomembne odločitve. Vendar pa boste s pomočjo vašega dnevnega Angela bolj sproščeno pogledali na vse, kar se dogaja. Počakajte in zaupajte.

Kozorog

Angel Priložnosti vam danes pomaga, da se z njegovo pomočjo osredotočite na delo, ki vam nudi finančno oporo kot tudi dobre odnose. Naj vas trenutno stanje ne umakne od priložnosti, ki prihajajo. Naj vam pri tem pomaga vaš dnevni Angel, sodelujte z njim.

Vodnar

Angel Optimizma vas danes podpre pri vseh spremembah, ki si jih srčno želite. Prihaja bolj dinamično obdobje, veliko lažje se boste sprostili in v veselje vam bo vse, česar se boste lotili, saj se boste počutili bolj svobodno in živo. Zadihajte v nove energije in dovolite, da se začenja novo poglavje.

Ribi

Angel Iskrenosti vas danes vodi v iskrenost do samega sebe. Začutite, zakaj in komu se vedno prilagajate in kakšno vzdušje s tem ustvarite v odnosu. S pomočjo vašega dnevnega Angela boste lažje postavili meje in ugotovili, kako naprej v odnosih.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.