Angelski dnevni horoskop za 1. 7. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sproščanja vam bo danes pomagal, da odvržete vse skrbi in se prepustite. S tem se boste čustveno razbremenili, sprostili napetosti fizičnega telesa in lažje ugotovili, da vas bližnji podpirajo in vam pomagajo kakor znajo. S tem boate pripomogli k izboljšanju odnosov, če se boste le sprostili in sodelovali.

Bik

Angel Spreminjanja vas podpre, da aktivno sodelujete v vseh dogajanjih v vaši okolici. Na ta način boste lažje odkrili, kdo manipulira z vami in s kom vi. Spoznanje vam bo prineslo pozitivne spremembe tudi na ostalih področjih in ugotovili boste, kaj lahko sami pri sebi spremenite, da se odnosi popravijo in dolgoročno uredijo.

Dvojčka

Angel Odločanja vas danes vzpodbuja, da naredite potrebne odločitve, ki vas bodo vodile k novemu načinu življenja. Z bližnjimi se pogovorite in naredite načrte za prihodnost, samski pa sprejmite odločitev, da želite nekoga v življenju, s katerim boste delili svoja čustva in ljubezen. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi in usmerja.

Rak

Angel Vztrajanja vam danes preda voljo, da vztrajate pri svojih odločitvah ne glede na mnenja okolice. Na ta način se boste usmerili v prihodnost, pustili preteklost, kjer ji je mesto in lažje ustvarili prostor za novo energijo in temelje za lepše življenje. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom.

Lev

Angel Sodelovanja vas danes podpre v sodelovanju. Spustite nadzor in se ne ozirajte na druge ter sodelujte z vsem, kar vam bo prineslo življenje. Danes je čas, da se osredotočite nase in na svojo prihodnost ter začnete aktivno sodelovati. Vaši bližnji vam bodo slediti, saj bodo začutili vašo moč in odločnost.

Devica

Angel Komunikacije vas danes vabi k izražanju svojih čustev in mnenj. Dovolite si biti glavni akter v življenju in ne obiskovalec ter izrazite, kar čutite. S tem se bodo izravnale energije med vpletenimi in dobili boste prostor in čas, kjer si lahko ustvarite točno takšno življenje, kot želite.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Poguma vas danes aktivira v smeri izražanja sebe, svojih potreb. Ne odmikajte se od samega sebe in drugih, ampak zagovarjajte svoja stališča, če želite, da boste aktivno vključen v dogajanju v okolju. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in se izražajte jasno, iskreno.

Škorpijon

Angel Samostojnosti vam bo danes aktiviral v raziskovanju samega sebe. Ugotovite, kaj so vaše želje in zahteve, ki vam bodo obogatile vaš vsakdan in jim nato zvesto sledite. Vzemite to kot potovanje, za katerega samo veste, da greste in se ga veselite, vse ostalo je neznanka, ki vam prinese točno to, kar v tem trenutku potrebujete.

Strelec

Angel Akcije vam bo danes dal zagon, da uredite vse uradne zadeve. Zaključite s preteklostjo in se osredotočite nase, da pridete do prave globine svojih čustev, ki vam bodo pokazala vašo moč in prilagodljivost, da se osredotočite na novo življenje in ga začnete tudi živeti. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vas vodi.

Kozorog

Angel Jasnosti vam bo danes pomagal, da se prenehati iti skrivalnice tako sami s seboj kot z drugimi. S sprejemanjem energij boste lažje poskrbeli zase in ugotovili, kaj vas veseli in v čem ste dobri ter omogočili tudi drugim, da to storijo. Sprostite se iin sprejmite odgovornost zase in svoja dejanja ter delujte sproti v dani situaciji.

Vodnar

Angel Srčnosti vas bo danes objel in vodil. Pokažite partnerju ali simpatiji svojo srčnost, iskrenost in naklonjenost. Bodite to, kar ste in ustvaril se bo prostor za   nove sveže energije,ko bodo življenje postavile na popolnoma nov nivo. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Ribi

Angel Zbranosti vas danes podpre, da prisluhnete sebi in ugotovite, kaj želite. Ne oklepajte se malenkosti, posvetite se raje za vas pomembnim stvarem, da se začnejo premiki v pravo smer, kar vas bo notranje osvobodilo in vam dvignilo samozavest. Odprite se sprejemanju, saj vas vaš dnevni Angel pri tem podpira.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.