Angelski dnevni horoskop za 1. 8. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Osvobajanja vas danes vodi, da se posvetite sebi in svojim načrtom. Naj vas občutki nezaupanja in hrepenenja ne potegnejo v krog govoric, da v vas ne sprožijo negativnih čustev. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste lažje zadihali.

Bik

Angel Srčnosti vam skozi današnji dan pomaga, da odprete srce sebi. Z njegovo pomočjo se boste lažje sprostili in se predali dogodkom dneva in se zaupali ljudem, ki imajo ključ do vašega srca. To vas bo notranje sprostili in okrepilo zaupanje vase.

Dvojčka

Angel Sodelovanja vas danes podpre v sodelovanju z bližnjimi. Spoštujte njihove odločitve in se iskreno mirno pogovorite, da se stvari izpeljejo po najbolj optimalni poti za vse. To bo okrepile vaše odnose in bolj jasno boste razumeli svojo vlogo v vsem.

Rak

Angel Umika vas vabi, da se umaknete od vseh in se posvetite delovnim obveznostim. Dokončajte začeto, da se razbremenite in s tem izboljšate počutje, kar vam bo prineslo nove sveže energije, ki vam bodo pomagale do uspeha. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Lev

Angel Fokusa vas danes vodi, da se osredotočite na stvari in ljudi, ki so za vas pomembni. Spremljajte dogajanja okoli sebe, da lažje ugotovite, kdo vas podpira in kdo vam stoji ob strani. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem usmerja.

Devica

Angel Jasnosti vam danes pomaga v razreševanju določenih odnosov. Jasnost in iskrenost izražanja vsega, kar vas bremeni, bo sprostila napetosti v odnosih in vsem bo jasno, kako stojijo stvari. Osredotočite se nase in na pozitivne stvari ter vztrajajte pri svojem, da se postavijo novi temelji za prihodnost.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Ljubezni vas bo objel in poskrbel, da boste lažje sprejeli v svoje življenje ljubezen. To vam bo prineslo veselje, sproščenost in nove ideje ter vas aktiviralo, da se prepustite novemu življenju, ki trka na vrata.

Škorpijon

Angel Odnosov vas danes podpre pri srčni in iskreni komunikaciji. Opustite besedne igrice, bodite iskreni do sebe in drugih. Zadihajte v nove energije in dovolite, da vas popeljejo v boljše odnose in s tem kvalitetnejše življenje. S sprejemenjem energij vašega dnevnega Angela bo vse skupaj lažje.

Strelec

Angel Akcije vam do danes dal zagon, da uredite svoje načrte in pri tem pokažete vašo moč, voljo in znanje. S tem boste pridobili tudi pomoč in podporo okolja, da si lažje postavite nov sistem, ki vas bo vodil do lepše prihodnosti. Predajte se vodstvu vašega dnevnega Angela.

Kozorog

Angel Spreminjanja vam bo danes v pomoč, da v svoje življenje sprejmete ljubezen. Spustite težo in stare vzorce, izrazite svojo resnico in ne skrivajte, kaj želite. Na ta način boste odprli nova vrata za ljubezen in srečo. Naj vas skozi spremembe vodi vaš dnevni Angel.

Vodnar

Angel Notranjega Miru vam bo dal podporo, da se osredotočite nase in na notranji mir. Če boste sproščeno zadihali v nove energije, boste lahko v odnosu do drugih ostali nepristranski in se osvobodili pritiskov okolice.

Ribi

Angel Ustvarjalnosti vas danes usmerja, da prevzamete odgovornost zase. Z njegovo pomočjo se boste lažje kreativno posvetili poslovnim zadevam, ki so vam trenutno prioriteta in postavili nove, drugačne temelje za nadaljevanje poti. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in sledite svojim idejam.

Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se začne življenje odvijati v pravo smer.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.