Angelski dnevni horoskop za 1. 8. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL DOPUSTOVANJA  se ne bo mogel odmakniti od vas – ali pa ga vi ne morete spustiti. Čeprav vam delo daje občutek pomembnosti, vas tokrat dopustniško razpoloženje premami. 

Bik

ANGEL STRASTI  vam na pot pripelje staro simpatijo – zasijali boste v svoji lepoti in o življenju začeli razmišljati z drugega zornega kota. Tudi okolica vas bo zaznala. 

Dvojčka

ANGEL VZTRAJNOSTI  vas drži na svoji poti, kljub sodbam okolice. Tudi besede drugih boste preverjali  in zaradi svojih načrtov ne verjamete več zgolj besedam drugih. 

Rak

ANGEL ZDRAVJA vas bo pripravil do številnih stvari, vse za svoje zdravje. Pomagati pa boste znali in zmogli tudi drugim in tisti najbolj iskrivi ljudje vam bodo zgled. 

Lev

ANGEL KONTROLE bo sodeloval v hitrem doseganju ciljev – tudi do sebe boste malo strogi in v komunikaciji z drugimi jasni in vztrajni. 

Devica

ANGEL PREOBRAZBE sodeluje v vsem, tudi na dolgi rok. Načrtovanje vam bo v zadovoljstvo, da lahko postavite vse na novo. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL ZBRANOSTI pomaga v lotevanju vsega, kar želite doseči. Zmede in čakanja vam je res dovolj, zato boste sebi sledili predano in vas nič ne zmoti. 

Škorpijon

ANGEL RAZUMEVANJA vam bo želel pomagati, da se otresete nepotrebnih skrbi in se v domu počutite prijetno. Vas ravno pretirane skrbi odvračajo od dobrega razumevanja, kaj se dogaja? 

Strelec

ANGEL POGOVORA vam pokaže pot do ljubezni in optimizma. Saj veste, kako z lahkoto urejate stvari, kadar ste dobro naravnani v prijetnosti življenja? 

Kozorog

ANGEL ODLOČANJA bo z vami, ko boste nihali med starim in novim – se boste ponovno zapletali v nesmiselne projekte aloi si privoščite nekaj dni dopusta samo zase? 

Vodnar

ANGEL REŠITVE  se pokaže v pravem trenutku – nesmiselno bi bilo vztrajati v komunikaciji, hitreje bo šlo, ko se sprostite in spustite rešitev blizu. 

Ribi

ANGEL ČUTENJA SEBE  vam pokaže kaj potrebujete. Nič hudega, če se vam ne da ukvarjati z ničemer nepotrebnim, privoščite si odmik in oddih. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.