Angelski dnevni horoskop za 2. 9. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sodelovanja vas danes vabi k sproščenemu sodelovanju. Aktivno sodelovanje v vseh aktivnostih, vam bo izboljšalo počutje in samozaupanje, kar bo naredilo tudi pozitiven vpliv na okolico. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vodi.

Bik

Angel Odločanja vam bo danes pomagal v sprejemanju odločitev. Z njegovo pomočjo se boste lažje osredotočili nase in se usmerili na pot, po kateri vas vodi vaše srce. Zaupanje v svoje odločitve, vas bo odprlo za sprejem novih energij, ki vam bodo prinesle več stabilnosti in miru.

Dvojčka

Angel Akcije vam bo dal voljo in zagon, da uredite vse, kar je potrebno za uresničitev želja in ciljev. S tem se boste znebili starih bremen in lažje skomunicirali vse, kar vas muči in v vas povzroča nemir. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in sprejmite podporo.

Rak

Angel Umika vas danes vodi k umiku od drugih. Spoštujte sebe, svoj čas in energijo. Tako se boste sprostili od vseh negativnih vplivov okolice in si okrepili notranjo moč, da se posvetite sebi in svojim načrtom.

Lev

Angel Sproščanja vam bo skozi današnji dan pomagal, da ugotovite, kaj si želite. S sproščenostjo boste prišli do novih idej, kar vam bo prineslo veselje in strast, da jih čimprej realizirate. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in lažje boste našli optimalno pot.

Devica

Angel Odnosov vas danes podpira pri vseh spremembah v odnosih. Če si želite pozitivnih sprememb, se iskreno pogovorite z drugimi in postavite meje v odnosih. S tem se bodo začnejo trajne spremembe, ki vas bodo osvobodile.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Srčnosti vas bo danes objel in vodil skozi dan. Z njegovo pomočjo boste lažje izrazili in pokazali svoja čustva, ki jih skrivate in s tem naredili odločilne korake, da se vaše življenje postavi na nove temelje. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela.

Škorpijon

Angel Komunikacije vam bo danes pomagal v sproščenem komuniciranju. Sprostite se in se izrazite, da vas drugi lažje razumejo in podprejo v smeri pozitivnih sprememb. Sodelujte z vašim dnevnim dnevnim Angelom in vse skupaj bo lažje.

Strelec

Angel Iskrenosti vam bo skozi današnji dan v pomoč, da se posvetite sebi. Na ta način boste lažje ugotovili, kaj morate opustiti in spremeniti, da ohranite fokus nase in se odmaknete od odnosov, ki vas bremenijo. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela in vse skupaj bo lažje.

Kozorog

Angel Razumevanja vas danes vodi k sodelovanju na način, da sledite sebi. Iskren pogovor vam bo pokazal, kdo vas podpira in na vas pozitivno vpliva. Tako boste lažje razumeli sebe in celotno situacijo in se odločili za nadaljne korake.

Vodnar

Angel Fokusa vam bo danes pomagal, da ostanete zvesti sebi. Naj vas okolica ne odmakne od vaše vizije, izkoristite svojo iznajdljivost in odločnost in ohranili boste notranji stik in pridobili na notranji moči. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Ribi

Angel Spreminjanja vas danes podpira pri vseh spremembah, da izrazite sebe in svoje mnenje ter se postavite zase. Izrazite se iskreno, spustite krivdo in se ne ozirajte na mnenje okolice, da se lahko zažne življenje odvijati v pravo smer.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.