Angelski dnevni horoskop za 10. 1. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel  Miru vas danes vabi, da se umaknete vase. Z njegovo podporo in podporo energij marelične barve boste lažje pogledali na celotno situacijo v domu in jasno vam bo, kaj morate storiti, da se vsi skupaj sprostite in razbremenite. To bo pozitivno vplivalo tudi na vsa ostala področja.

Bik

Angel Narave vas danes vabi v svoj objem. S sprejemanjem njegovih energij in energij zelene barve če barve vam ne bo težko slediti sebi in ohraniti pozitiven odnos ter se usmeriti tja, kamor vas vabi srce. Tako se bodo stvari začele premikati v pravo smer in pozitivne spremembe bodo sledile. 

Dvojčka

Angel Sprejemanja vas danes podre v novostih. Sprejmite podporo energij modre barve, ki vam bodo odprle obzorje in širino zaznavanja, sprejemanja tistega, kar vam prinese nove priložnosti. Tako se bodo energije obrnile v vašo korist, izboljšali boste počutje in se veselili raziskovanja novega. 

Rak

Angel Fokusa vas danes podpre, da ste zbrani tukaj in zdaj. Na ta način in s sprejemanjem kvalitete energij srebrne barve barve boste lažje ohranili fokus na stvareh in ljudeh, ki so za vas pomembni. Spoštujte svoj čas, energijo in spustite vse, kar vas bremeni. 

Lev

Angel Odločanja vas bo danes podprl pri spremembah. S podporo energij zlate barve se boste lažje odločili za potrebne spremembe v družinskem okolju, čemur bodo ostali člani sledili in postavili boste nove temelje. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in vse skupaj bo lahkotnejše.

Devica

Angel Optimizma vas bo vodil skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo boste lažje spustili določena prepričanja, ki jih imate glede materialnih dobrin in s podporo energij rumene barve začutili varnost in zaupanje, kar vam bo pomagalo, da se notranje okrepite in se odločite za korenite spremembe.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Zraka vas bo danes aktiviral, da se posvetite sebi. S sprejemanjem energij rdeče barve boste začutili, kaj v vas zbudi veselje in na kakšen način lahko sproščeno sodelujete v procesu prenove svojega telesa. Začutite podporo vašega dnevnega Angela in z njim sodelujte.

Škorpijon

Angel Komunikacije vas danes podpre v iskrenosti. Kvaliteta energij bele barve vas bo popolnoma prenovila in lažje boste skomunicirali vse tisto, kar vam leži na duši in bremeni tako vas kot vse ostale. Bodite popolnoma iskreni, ne glede na reakcije, saj boste le tako boste ohranili dobre odnose in izboljali svoje počutje. 

Strelec

Angel Akcije vam danes preda voljo in pogum, da realizirate svoje ideje. Sprostite se in kvaliteta energij oranžne barve vas bo dodatno osvežila in osvobodila, da jasno sledite sebi in realizirate vse tisto, kar ste si zadali. To bo odprlo vrata za nove priložnosti in nove ljudi, kar vam bo prineslo več veselja.

Kozorog

Angel Harmonije vam daje podporo, da danes spustite še vse staro. Kvaliteta energij roza barve vas bo objela, da začutite toplino in določnost, kar vam bo pomagalo, da se notranje okrepite in vzpostavite nov način razmišljanja in tako dovolite, da se vam pokaže najbolj optimalna pot v tem trenutku.

Vodnar

Angel  Notranjega Zdravljenja vas danes vabi v svojo družbo in s podporo energij vijolične barve boste začutili, kaj morate opustiti in kaj sprejeti, da se življenje obrne v pravo smer. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se okrepite tako fizično kot psihično.

Ribi

Angel Samostojnosti vam bo danes pomagal, da se osredotočite nase. S podporo energij magente barve vam ne bo težko slediti sebi in ohranjati pozitiven odnos, kar vas bo vodilo v smer izbojšanja in realizacije idej. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.  

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.