Angelski dnevni horoskop za 10. 10. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Miru vas skozi današnji dan vodi in spodbuja, da se posvetite sebi. Ne obremenjujte druge s svojimi problemi kakor se tudi ne zapletajte v nepotrebne konflikte, če vas vaš dnevni Angel podpira, da se umaknete vase in samo opazujete vse, kar se dogaja okoli vas.

Bik

Angel Zbranosti vam bo danes pomagal, da zaupate sebi. Tako se boste aktivirali v smeri, ki vas odpre za nove dogodivščine in k vam pripelje nove ljudi. Naj vas spomini na preteklost ne odvrnejo od sreče, preverite situacijo in sledite vašemu dnevnemu angelu, ki vas pri tem vodi.

Dvojčka

Angel Razumevanja vas danes podpre pri vseh spremembah. Sledite sebi in izrazite dvoje ideje, da se stvari pričnejo premikati v smeri realizacije. S tem boste pomagali tudi drugim, da se vzpostavi red in harmonija in lažje boste razumeli sebe in druge.

Rak

Angel Sproščanja vas danes vabi, da se predate dogodkom dneva. Z njegovo pomočjo boste lažje samo uživali v druženju z bližnjimi in tako sprostili vso napetost, ki je bremenila tako vaše počutje kot odnose. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela, bo vse skupaj lažje.

Lev

Angel Veselja vas danes vabi v svojo družbo. Sprejmite njegovo podporo in vse okoli vas boste začeli drugače dojemati. Bolj boste pozitivni, čemur bo sledila dobra volja, več veselja in zadovoljstvo, kar vam bo dalo pogum za naprej. Ne govorite o sebi, sedaj je čas, da se zabavate.

Devica

Angel Jasnosti vam skozi današnji dan pomaga, da izrazite in pokažete svoja čustva. S tem se boste približali drugim in jasno vam bo, da je bil že čas, da to naredite, zato boste lažje zadihali in opustite vse predsodke, da začnete enakovredno sodelovati v odnosih. S podporo vašega dnevnega Angela vam bo lažje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Optimizma vam skozi današnji dan pomaga, da ohranjate vaš notranji mir. Na ta način boste k sebi pritegnili tiste ljudi, ki so vam všeč. To bo še okrepilo vašo samozavest, dobro počutje in pripravljenost na sodelovanje. Vaš dnevni Angel vam bo pri tem pomagal.

Škorpijon

Angel Umika vas danes vabi, da se posvetite sebi in svojemu telesu. Na ta način se boste lažje globinsko sprostili in se regenerirali tako psihično kot fizično.  S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste začutili, kaj morate opustiti in kje potrebujete spremembe, da se stare energije nadomestijo z novimi.

Strelec

Angel Vztrajnosti vas danes nagovarja, da mu sledite. Postavite se zase in spoštujte svoje potrebe, svoj čas in pričakovanja drugih postavite na zadnje mesto. Sedaj je čas, da vztrajno sledite sebi in tako naredite premike v boljše, srečno življenje.

Kozorog

Angel Sprejemanja vas danes podpre v sprejemanju vsega okoli vas. Kjerkoli boste, boste deležni novosti, ki bodo v vas netila močna čustva, samo sprejmite situacije in lažje vam bo vse skupaj. Tako se boste osvobodili omejitev, sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Vodnar

Angel Ljubezni vas bo danes objel in vodil skozi dan. Zadihajte v nove energije in sodelujte v vsem, kar vam sporoča vaše telo in vaša čustva, da se življenje prične odvijati v novo smer in vam prinese pozitivna presenečenja. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste lahko sproščeno sprejeli nove energije ljubezni.

Angel Komunikacije vas danes podpre, da se jasno izrazite. Na ta način boste vzpostavili razumevanje in harmonijo v odnosih, kar bo okrepilo tudi vašo notranjo moč in zaupanje vase. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in uživajte v izražanju samega sebe.

Ribi

Angel Premikov vam bo danes pomagal v sproščenosti. Na ta način boste ugotovili, koliko daril vam prinaša življenje in kako jih sprejeti, kar vas bo povezalo z drugimi, naravo in vsem okoli vas in povečalo voljo, veselje, strast in dalo pogum, da sodelujete v spremembah in se premaknete dalje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot