Angelski dnevni horoskop za 10. 11. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Možnosti bo danes z vami in vas bo usmerjal. Izbirate lahko med potjo, ki vam daje več ljubezni in miru, druga pot pa je tista, ki vas odmika od čutenja sebe in svojih želja. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in podporo energij marelične barve, da se lažje predate sebi in svoji strasti do življenja.

Bik

Angel Sprejemanja vas danes vabi, da zaupate sebi. To vam bo pomagalo tudi v čutenju vsega lepega okoli vas in s podporo energije bele barve boste lažje razumeli sebe v odnosu do vseh dogajanj, kar vam bo prineslo več lahkotnosti in harmonije.

Dvojčka

Angel Akcije vam  bo danes dal zagon, da aktivno sodelujete v vsem, kar se bo dogajalo okoli vas. Zdravilne energije zlate barve vam bodo dale moč realizacije in s tem boste okrepili vašo fizično moč in pričeli ustvarjati življenje čisto na novo.

Rak

Angel Sodelovanja vas vodi skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo in podporo energij temno modre barve se boste lažje odmaknili od vplivov okolice in ohranili nivo dobrih energij, svoj mir in vpeljali nov red v svoj vsakdan.

Lev

Angel Veselja vas bo danes objel in kvalitete mavričnih barv vas podprejo, da sledite svojim občutkom in tako ohranite vizijo, ki vas vodi do nove filozofije življenja. Zadihajte in se veselite in sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vas vodi.

Devica

Angel Fokusa vas danes vodi, da dokončate poslovne obveznosti. S podporo energij rdeče barve boste dobili moč in voljo, da nadaljujete v smeri rešitev in naredite spremembe, ki so potrebne, da si utrdite temelje na vseh področjih.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Optimizma vas danes podpira, da zadihate v nove energije in uredite vse tisto, kar ste načrtovali v zadnjem času. Zdravilna indigo barva vas vabi, da zaupate sebi in sledite intuiciji, ki vam pomaga postaviti nove temelje za boljše življenje.

Škorpijon

Angel Komunikacije vam bo danes pomagal v lahkotnosti. Tako boste lažje naredili nove korake v odnosih in kvalitete svetlo modre barve vas podprejo pri iskreni komunikaciji, kar bo čustveno razbremenilo vas in vaše bližnje. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela in vse skupaj bo lažje.

Strelec

Angel Samozavesti vas danes podpre v moči. Dovolite si biti to, kar resnično ste in zdravilna rumena barva vam bo v pomoč, da sprejmete sebe in iz tega prostora kreirate svoje življenje in se s tem otresete vplivov in reakcij drugih.

Kozorog

Angel Spoznanja vam bo danes pomagal, da naredite potrebne korake in sprejmete določene odločitve. Samo dovolite, da vas zdravilna srebrna barva ovije in vam dvigne nivo razumevanja vsega, kar se dogaja v vas in okoli vas. Tako boste ugotovili, kaj vam več ne služi in si s tem odprli nove poti za osebno transformacijo.

Vodnar

Angel Miru vam bo danes pomagal, da se boste lažje osredotočili nase. Pri tem vas kvalitete zelene barve vodijo, da pogledate vase in se posvetite negi tako svojega telesa kot uma. To vam bo prineslo več harmonije in ljubezni. S podporo vašega dnevnega Angela boste ta dan preživeli sproščeno in mirno.

Ribi

Angel Podpore vas danes podpre, da naredite določene spremembe v življenju. Preverite vse okoliščine in se pogovorite, da pridete do novih spoznanj in rešitev. Podpore energij oranžne barve vam bo prinesla več veselja in elana, da se lotite stvari na popolnoma drug način in se življenje obrne v novo smer.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot