Angelski dnevni horoskop za 10. 12. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Zvestobe vam danes pomaga, da zaupate sebi. Tako boste lažje uresničili vse tisto, kar si želi vaše srce, zdravilne energije indigo barve pa vas bodo podprle, da sledite svojemu notranjemu glasu. Sprejmite podporo in bodite zvesti sebi, da lažje  izkoristite vse priložnosti za nadaljnji uspeh.

Bik

Angel Umika vas bo danes vabi, da se umaknete od drugih. Zdravilne energije bele barve vas bodo osvežile in pomagale, da sprostite vaš um in počakate, da se stvari okoli vas postavijo na svoje mesto. Tako boste lažje ugotovili, kaj si pravzaprav želite, kar se bo pokazalo tudi na boljšem počutju.

Dvojčka

Angel Samostojnosti vas danes podpre v odločnosti. Kvaliteta energij roza barve vam bo v pomoč, da lahkotno vnesete nov red in odgovornost tudi med svoje bližnje. Na ta način se boste lažje posvetili sebi in svojim obveznostim, kar vamprinese več zadovoljstva, kreativnosti in življenjske moči. 

Rak

Angel Sproščenosti vam bo danes pomagal v odnosih. Z njegovo pomočjo in podporo energij marelične barve se boste lažje osredotočili na tisto, kar vam prinese radost in veselje v vaš vsakdan. To vas bo čustveno razbremenilo, kar bodo začutili tudi drugi in v odnose boste vnesli več svežine in harmonije.

Lev

Angel Prizadevanja vas danes podpre v jasnosti. Prevzemite vodstvo, da se lahko zadeve uspešno izpeljejo in s podporo energij srebrne barve boste vedeli, kaj narediti, da se vse uredi vaše najvišje dobro. To bo okrepilo vašo samozavest in odločnost, da se življenje odvije skladno z vašimi načrti.

Devica

Angel Fokusa vas danes usmerja in pomaga, da sledite svojim idejam. S podporo energij magente barve boste lažje ohranili fokus na sebi, vpeljali vse potrebne spremembe in si tako odprli nove možnosti, da se dvignete na nov nivo sprejemanja življenja. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Zadovoljstva  vam bo danes v pomoč, da se sprostite in s podporo energij rumene barve aktivirate v svoji moči. Na ta način boste vzpodbudili kreativno energijo, da začnete ustvarjati nekaj novega, nekaj, kar vam prinese zadovoljstvo in srečo. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Škorpijon

Angel Sprejemanja vas bo vodil skozi današnji dan, da lažje spustite preteklost in se posvetite sedanjemu trenutku. Kvaliteta energij oranžno rumene barve vam bo pomagala, da se soočite s svojimi čustvi in prejmete vsa potreba spoznanja, da se osvobodite vseh negativnih misli, navad in čustev in zadihate v nove energije.

Strelec

Angel Odnosov vas danes podpre v potrpežljivosti. Podpora energij modre barve vam prinese čistost in jasnost, da lažje o vsem razmislite in se odločite, kako dalje. To vas bo globinsko sprostilo, zmehčalo in dalo voljo, da se posvetite sebi in prihodnosti.

Kozorog

Angel Reda vas danes podpre pri iskanju rešitev. Z njegovo pomočjo in kvaliteto energij vijolične barve se boste lažje odmaknili od vplivov drugih in ugotovili, kam gre pravzaprav vaša pozornost. S spoznanjem boste prišli tudi do rešitev, da se življenje obrne v optimalno smer.

Vodnar

Angel Zbranosti vas danes podpre, da se osredotočite nase. Tako boste lažje ugotovili, kdo je vaš največji sovražnik, vi sami sebi ali drugi. S podporo energij zlate barve vam ne bo težko vpeljati in realizirati določene spremembe, najprej v odnosu do sebe in nato še do drugih. 

Ribi

Angel Optimizma vam danes vabi, da odprete srce in zaupate. Kvaliteta energij oranžne barve bo odgnala nemir in dvome, samo dovolite in zaupajte vašemu dnevnemu Angelu, da vas pri tem usmerja in vam pokaže vse lepote in čudeže, ki vam jih pripravlja življenje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.