Angelski dnevni horoskop za 10. 12. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL FOKUSA vas usmerja v delo, ne bežite stran od rednih opravil. Posvetite se temu, kar morate narediti in prepoznajte tudi vašo vpletenost v dogajanje na vseh nivojih odnosov.

Bik

ANGEL SPROSTITVE ima danes večji vpliv na vaše zdravje – vabi vas v dejavnosti, ki vam aktivirajo notranji mir in Je čas za Ljubezen in simpatijo?

Dvojčka

ANGEL ZADOVOLJSTVA pravi, da se boste lažje sprostili, ko boste naredili spisek vseh želja in vsega, kar ste si že prej obljubili, da boste naredili.

Rak

ANGEL NOTRANJEGA MIRU krepi vaše energije od znotraj, da se lažje umaknete od vrtincev z drugimi, kjer radi pozabite nase. Vdihnite v popek in sprejmite podporo.

Lev

ANGEL AKCIJE vidi, da rabite več dinamike v življenju. NI čas za obup ampak da sebi priznate prave želje in v katero smer si želite kreniti. Sodelujte in poiščite pot.

Devica

ANGEL RESNICE sodeluje v dogovarjanjih za spremembe. Pot do sprememb je tako lažja, da se ne zapletate in prepletate z besedami in dvogovori. Sprostite se in opazujte.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL REGENERACIJE vas vabi v svoj objem, da si počijete, in si privoščite spanca, kolikor je možno. Opazujte, kako se vas, ko ste spočiti stres iz okolice sploh ne dotakne.

Škorpijon

ANGEL LJUBEZNI DO SEBE je in ni se potrebno več izogibati. Vsi pridobite, predvsem pa se umirijo vaše čustvene reakcije na okolico. Sprostite in predajte se ji.

Strelec

ANGEL STABILNOSTI ve, da potrebujete zaslombo, zato se ponuja v pomoč. Začutite podporo v globini in dovolite si sproščeno se predate vaši kreativnosti.

Kozorog

ANGEL REALNOSTI vam ponuja pogled na vaše načrte – preverite, če niste z razmišljanjem pretiravali in prevetrite plane z vidika uresničljivosti.

Vodnar

ANGEL RAVNOVESJA vam pomaga do dobrega počutja. Vidi da poskušate vse postaviti na novo in razume vaše želje. Ostanite v akciji, ne padite v prvo past optimizma.

Ribi

ANGEL JASNOSTI vas vedno znova potegne v prave vode – dovolite, da je z vami ves čas in čutite, koliko več ravnovesja ohranite. Ohranite stik z domišljijo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot