Angelski dnevni horoskop za 10. 2. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Miru vas danes vodi k sproščenosti. Kvaliteta energij bele barve vas bo dodatno sprostila, kar vas bo vodilo k umiku vase. Na ta način se boste lažje osredotočili na tisto, kar vas pomiri in razveseli. Ostali boste mirni in sproščeni ne glede na provokacije drugih.

Bik

Angel Kreativnosti vas bo danes aktiviral v iskanju rešitev. Zdravilne energije turkizne barve bodo umirile vaše misli, kar vas bo odprlo za pozitivne spremembe. Dovolite, da se pokaže, kaj je v tem trenutku najbolj optimalno za vas in aktivno sodelujte v spremembah. 

Dvojčka

Angel Organiziranosti vas danes podpre v spremembi načina dela in razmišljanja. S podporo energij srebrne barve, ki vam prinesejo jasnost in lahkotnost, se boste lažje reorganizirali in tako ohranili svoj tempo pri delu in si vzeli tudi čas za sprostitev. To bo pozitivno vplivalo na vaše počutje in psihofizično kondicijo.  

Rak

Angel Podpore vas danes podpre, da spustite vse zamere v odnosih. Tako boste lažje bolj optimistično pogledali na prihodnost in žarki roza barve vas bodo objeli in nežno popeljali stran od vseh skrbi zase in za druge. To vam bo prineslo svobodo in nov način sodelovanja.

Lev

Angel Optimizma vas bo vodil skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo in podporo energij indigo barve vam bo jasno, kaj morate narediti, da ohranite fokus nase. To vam bo odprlo nove poti in k vam pripeljalo nove ljudi, ki vam bodo v oporo in pomoč na poti k uspehu.

Devica

Angel Spoznanja vas danes vodi do sprememb. S sprejemanjem njegove energije in energij modre barve boste lažje prišli do spoznanja, kje ste se zatikali, kar vam bo v pomoč, da se bolje organizirate in pripravite za prihodnost. To vam bo dalo moč in upanje za nadaljnje korake.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Priložnosti vam bo danes pomagal, da uredite vse in uspete, kjerkoli si to želite. Zdravilne energije oranžne barve vas bodo poživile in dobili boste dodaten zagon, da se osredotočite na svoje cilje in optimistično zrete v prihodnost. Predajte se vodstvu vašega dnevnega Angela, da vam pokaže priložnosti.

Škorpijon

Angel Iskrenosti vas danes podpre pri komunikaciji in kvaliteta energij vijolične barve vam bo prinesla mir, umaknila strah in tako se boste lažje približali drugim. To bo prineslo pozitivne spremembe tako v odnosih kot v sprejemanju načina življenja. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela.

Strelec

Angel Sprejemanja vas danes podpre pri odločitvah. S podporo energij zlate barve se boste lažje odprli sprejemanju novega, neznanega, kar vam bo pomagalo narediti določene zaključke tako pri sebi kot v odnosih. Dovolite si živeti po svoje, naj vam drugi ne vzamejo optimizma in dobre volje.

Kozorog

Angel Strasti vas danes vodi k novemu čutenju življenja. S sprejemanjem njegove energije boste lažje začutili sebe in žarki rdeče barve bodo v vas vzpodbudili strast in vitalnost, kar vas bo vodilo do pozitvnih sprememb na vseh področjih. Predajte se vodstvu vašega dnevnega Angela.

Vodnar

Angel Modrosti vas danes vabi, da mu sledite. Z njegovo podporo in podporo energij rumene barve, ki vam bo dala moč in samozaupanje, se boste lažje povezali z notranjo modrostjo. Tako se boste odmaknili od vplivov okolice in ohranili jasne misli. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Ribi

Angel Harmonije vas danes vabi k lahkotnosti. Tako boste lažje ostali fokusirani nase ne glede na reakcije okolice in s podporo energij zelene barve, ki bo odmaknila vse napetosti, našli ravnovesje, harmonijo in veselje. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.