Angelski dnevni horoskop za 10. 4. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Miru vas skozi današnji dan vabi, da si vzamete čas za razmislek. S podporo energij modre barve, ki bodo umirile vaš um, boste lažje prišli do idej, kaj si želite spremeniti in na kakšen način. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, ki vas vodi, da sledite svojemu srcu.

Bik

Angel Sproščenosti vas danes nagovarja, da mu sledite. S sprejemanjem njegove energije in  zdravilnih energij roza barve boste skozi mehkobo prišli do večjega zaznavanja sebe. To vam bo pomagalo, da priznate sebi in drugim svoje skrite želje ter se lažje lotite vseh načrtov za uresničevanje le teh.

Dvojčka

Angel Iskrenosti vas danes podpre v izražanju. Z njegovo pomočjo in podporo energij zelene barve, ki bodo odgnale vse napetosti, boste lažje opustili star način obnašanja in reagiranja. Osvoboditev vam bo prinesla več lahkotnosti in iskrenosti, da brez krivde ali občutka slabe vesti zagovarjate svoje stališče.

Rak

Angel Sprejemanja vas danes vodi do novih spoznanj. Sprejmite njegovo podporo, ki vas skozi sodelovanje v aktivnostih dneva, podpre v sprejemanju drugačnosti, kvaliteta energij indigo barve pa vam okrepi fokus nase, kar vam bo prineslo spoznanja, kaj vas ustavlja pri sprejemanju obilja v življenju.

Lev

Angel Akcije vam danes preda pogum, da sledite sebi. Žarki rumene barve vam okrepijo dobro voljo in pozitiven pogled na življenje, vaš dnevni Angel pa vas podpre, da vztrajate pri uresničitvi svojih idej ne glede na dogajanja okoli vas. Ostanite v svojih dobrih energijah in nič vam ne bo težko.

Devica

Angel Odgovornosti vas danes podpre, da postavite sebe na prvo mesto. Tako boste lažje spustili strah in s podporo energij rdeče barve začutili strast, ki vas bo vodila do določenih odločitev in prevzemanja odgovornosti za svoje življenje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sanjarjenja vam danes objame in kvaliteta energij bele barve vas osveži, prečisti vaše misli in čustva, da si dovolite biti točno takšni kot ste. Sanjarite, pišite, rišite, skicirajte vse tisto, kar želite, da se vam uresniči. Tako se bodo stvari lažje materializirale.

Škorpijon

Angel Sodelovanja vam danes prinese podporo okolice. Z njegovo pomočjo in podporo energij srebrne barve boste preprosto sledili vsem namigom, ki jih boste dobili od drugih. Tako se boste odprli za dobre stvari in dobre ljudi, ki vam bodo v podporo in oporo pri nadaljnjih načrtih.

Strelec

Angel Kreativnosti vas danes vodi v veselje in radost. Zdravilne energije vijolične barve vas bodo usmerjale, da začutite, kje se počutite zadovoljno in kdo vas k temu nagovarja. Tako boste prišli do določenih zaključkov, ki vas bodo podprli pri pozitivnih spremembah na vseh področjih.

Kozorog

Angel Komunikacije vam danes pomaga, da se z njegovo pomočjo razbremenite vseh dvomov in slabe volje. Zdravilne energije zlate barve vam bodo dale moč, da spregovorite o svojih največjih morah, se tako osvobodite preteklosti in se življenje prične odvijati v popolnoma novo smer.  

Vodnar

Angel Odnosov vas vodi skozi današnji dan in s podporo energij oranžne barve boste bolj zaupali življenju in drugim. Sprejmite pomoč in preko druženja sodelujte v vsem, da se vse stvari postavijo na svoje mesto, kar vam bo prineslo več živahnosti in ustvarjalnosti.

Ribi

Angel Lahkotnosti vas danes podpre v vsem, kar želite. Zdravilne energije marelične barve vas preko nežnosti in čutenja sebe vodijo v prefinjen način sodelovanja z drugimi, da se stvar izpeljejo točno tako, kot želite, samo osredotočite se na svoje želje in cilje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot