Angelski dnevni horoskop za 10. 5. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sodelovanja vas skozi današnji dan podpira pri poglobljenem sodelovanju s prijatelji. Mogoče bodo potrebovali vašo pomoč, sodelujte in s tem boste utrdili povezanost in iskrenost med vami. Povezujte se z vašim dnevnih Angelom, da vam pri tem pomaga.

Bik

Angel Komunikacije vas danes podpre pri sproščenem vedenju in izražanju. Vse se vam bo zdelo mogoče, prekipevali boste od energije, pri tem pa pazite, da koga ne užalite. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Dvojčka

Angel Harmonije vam danes pomaga pri usklajevanju vsega, kar si želite in bi radi dokončali ter sodelovanju z vašo okolico. Z njegovo pomočjo boste lažje vzpostavili harmonijo in razumevanje. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela, da vam pri tem vodi.

Rak

Angel Fokusa vas danes podpre pri načrtovanju vaše prihodnosti in skozi voljo, moč vam bo uspelo postaviti nove temelje. Naj vas okolica ne odmakne od vaših ciljev, čeprav vas bo to mikalo. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste uspeli.

Lev

Angel Moči vam bo danes dal zagon, da stopite korak iz cone udobja in se pokažete v drugačni luči. Okolica bo presenečena in pridobili boste naklonjenost, ki vam bo prinesla nove energijo za kreiranje vaših dosežkov.

Devica

Angel Sprejemanja vas danes vodi k odprtosti sprejemanja lahkotnega načina življenja. Na ta način boste odprti za mnenja in ideje drugih, ki vas bodo odtegnila od vaše togosti n ujetosti v svoj prav. Skozi sodelovanje z vašim dnevnim Angelom se boste osvojili dobre energije.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Lahkotnosti vam danes pomaga pri osvoboditvi starih navad in vas vzpodbuja, da se posvetite svoji notranji transformaciji . Pomagal vam bo, da sprejmete odgovornost za svoje življenje in se rešite vsega, kar vas še omejuje pri velikem osebnem preboju.

Škorpijon

Angel Sproščanja vas danes vodi, da spustite svoja pričakovanja glede drugih in se posvetite sebi in vašemu odnosu do vsega. Skozi sodelovanje z vašim današnjim Angelom boste lažje osvojili dobre energije  in se sprostili.

Strelec

Angel Upanja vas danes podpre in vam pokaže nove poti za uresničitev vaših idej, zamisli, kjer do sedaj niste imeli uspeha. Do vas bo pripeljal prave ljudi, ki vas bodo podprli in dobili boste voljo, da vztrajate. Dnevni Angel lahko z vami ostane tudi dlje časa, spomnite se nanj.

Kozorog

Angel Samostojnosti vam bo danes pomagal, da se osredotočite nase in razmislite, kaj lahko sami ustvarite in v katero smer si želite nadaljevati. Sprejemajte odločitve, ki veselijo vas, vam prinesejo dobro energijo. S pomočjo vašega dnevnega Angela vam bo lažje narediti ta preskok.

Vodnar

Angel Podpore vas bo danes predal vso podporo za uresničevanje vaših ciljev, ki se bodo realizirali, če boste še naprej vztrajali in imeli fokus na sebi. Lahko da vas bo želela okolica odmakniti od vaše poti.  S sprejemanjem podpore vašega dnevnega Angela vam ne bo težko ostati osredotočeni na svoji ciljih.

Ribi

Angel Notranjega Miru vas danes vabi, da skozi dan negujete svoj notranji mir in svoje zadovoljstvo, saj vam bo le to prineslo mir in sproščenost v življenje. Okolica ima na vas velik vpliv, zato se zaupajte vodstvu vašega dnevnega Angela, ki vas bo usmeril vase.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot