Angelski dnevni horoskop za 10. 5. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Ljubezen se vas bo dotaknila bolj, kot ste pričakovali. Običajno ste vi vodili igro, tokrat boste sledili. Zaradi vsega ste pretirano občutljivi in vam manjka samozavesti.

Bik

Prevzela vas bo skrb za telo in zdravje. Kolikor časa vam bo ostalo ga boste morali posvetiti poslu. Vztrajni in trmasti boste. Nihče vas ne bo prepričal v karkoli drugega.

Dvojčka

Pogovorili se boste o vsem, kar vam je pomembno. Zadovoljni boste z rezultati, saj boste čutili, da ljubezen ponovno postaja del vseh odnosov, ki so vam pomembni.

Rak

Polni boste energije in dobre volje, ki pa vam bo izpuhtela takoj, ko bodo domači pritisnili na čustvene rane preteklosti. Postavite skupne cilje ali določiti prioritete.

Lev

Usmerjeni boste v delo in dosegli večje uspehe, kot ste pričakovali. Sprejmite nenavadne ideje, pa četudi bo potrebna trma za njihovo realizacijo. Vredno bo.

Devica

Opazovali boste bližnje ter razmišljali o odnosih. Opazili boste razlike in se začeli ukvarjati z iskrenostjo do vas. Presenečeni boste v pozitivni smeri in hvaležni.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Obdani boste z družbo, ki pa vas ne bo utrudila, sa boste sproščeni in zadovoljni s sabo. Izpolnjevali boste delovne obveze in prinašali drugim dobro voljo in veselje.

Škorpijon

Zadovoljni boste, saj se bodo končno začeli kazati rezultati vašega truda. Vztrajajte v načrtu, a se z drugimi o tem ne pogovarjajte. Samo jasno pokažite pričakovanja.

Strelec

Jasno boste uvideli svoje napake in težave, ki iz tega izhajalo. Priznali jih boste svojim bližnjim. Kljub temu, da bodo zadovoljni z vašo gesto, bodo želeli ureditev stvari.

Kozorog

Uspelo vam bo urediti materialne stvari in sočasno ohraniti svobodo v ramišljanju in pogovorih. Reševanje bo bolj enostavno, kar vas bo presenetilo in vam dalo misliti.

Vodnar

Iskali boste rešitve, kako ohraniti kvalitetne odnose. Ugotovili boste, da vaša nestrpnost prispeva k težavam in da ste uspešnejši, če delujete iz svojega miru.

Ribi

Radi boste doma, kjer imate vse, da lahko dobro delate. Zadovoljni ste s sabo in ne glede na to, da se stvari ne odvijajo tako hitro, imate vztrajnost za preboj, ki ga želite.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot