Angelski dnevni horoskop za 10. 6. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sproščanja vas danes povabi v svojo družbo. Vzemite si čas zase, sledite srcu, tisti, ki ste vezani, pa si vzemite čas za bližje, se sprostite in uživajte. S tem boste osvežili, poglobili odnose in lahko tudi vzpostavili nov red za harmonijo v družini.

Bik

Angel Lahkotnosti vam bo danes pomagal čez ovire, ki vas bremenijo tudi v odnosih.  Z njegovo pomočjo boste lažje ugotovili, kaj vas jezi in dela nemirne ter si s tem spoznanjem odprli nove možnosti za pozitivne spremembe. S podporo vašega dnevnega Angela vam bo šlo lažje.

Dvojčka

Angel Hvaležnosti vam bo pomagal bolj sproščeno pogledati na vse, kar se bo dogajalo okoli vas. Drugi vam bodo posvečali svojo pozornost, kar vas lahko utrudi. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste lažje odvrgli bremena in začutili nove energije, da sprejmete vsa darila, ki vam jih ponuja življenje.

Rak

Angel Poguma vas danes vodi k sprejemanju odločitev. Z njegovo podporo boste lažje priznali svoje napake in s tem zaključili stvari iz preteklosti. To vas bo osvobodilo in vam dalo krila, da prevzamete življenje v svoje roke in sprejmete odločitve, ki vam prinesejo pozitivne spremembe.

Lev

Angel Ljubezni vam danes pomaga pri odpiranju ljubezni in veselju v življenju. Z iskrenostjo do sebe boste izboljšali svoje počutje, lažje spustili skrbi in se predali novostim. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, d avas vodi.

Devica

Angel Sodelovanja vas danes podpre pri spremembah na poslovnem področju. V vaše življenje bo pripeljal ljudi, ki vam bodo pri tem pomagali, lažje se boste dogovorili za nove stvari in si s tem zagotovili nove poti tudi na drugih področjih. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, da se spremembe pričnejo še danes.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Iskrenosti vam skozi današnji dan pomaga pri odnosu do samega sebe. Priznajte si, kaj potrebujete, koga si želite v svojem življenju. Tako se boste lažje povezali z Dušo, ki vas usmerja in vodi. Vir zadovoljstva in blagostanja je v vas samih. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela.

Škorpijon

Angel Samostojnosti vas danes podpre v pregledu vseh dejavnosti, ki vam ne prinašajo pravega veselja in tudi uspeha ne. Sprejmite njegovo podporo, preverite in se lotite stvari samostojno, saj vas okolica odmika od uspeha. Vztrajajte in sodelujte z vašim dnevnim Angelom.

Strelec

Angel Spreminjanja vas bo danes vodil skozi spremembe. Sprejmite povabila in ponudbe za srečanja, veselite se vsega novega, saj lahko tako pridete do novih idej, rešitev. S potrpljenjem do sebe in drugih boste vzpostavili nov način sodelovanje in vzpostavili nov red, ki vas bo vodil do uspeha.

Kozorog

Angel Veselja vas bo danes objel in pomagal, da spustite vse svoje dvome o sebi in se predate življenju. S tem boste pridobili na samozaupanju in optimizmu do življenja. Pojdite ven med ljudi in z njimi delite svoje veselje.

Vodnar

Angel Zaključka vas danes vodi h končevanju določenih projektov in sprejemanju obilja v vaše življenje. Preverite vse možnosti in se načrtno lotite, kako postaviti stvari na svoje mesto, da vse uredite. S sprejemanjem podpore vašega dnevnega Angela vam bo šlo lažje.

Ribi

Angel Reda vas bo danes usmerjal k temu, da ugotovite, kaj vam manjka v življenju, kje izgubljate svoj čas. Uredite tudi svoj dom, da postane prostor sprostitve in vaše zatočišče. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki lahko z vami ostane tudi dlje časa, samo redno, dnevno ga pokličite.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.