Angelski dnevni horoskop za 10. 7. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Delovanja vas danes vabi, da delujete tukaj in zdaj in naredite pozitivne spremembe na ljubezenskem področju. Ne obotavljajte se in začutite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pomaga, da spustite vsa omejujoča prepričanja in stopite ponosno naprej.

Bik

Angel Miru vas vodi skozi današnji dan, da vas notranji nemir ne odmakne od stvari in ljudi, ki so za vas pomembni. Sprostite se in spustite zamere, s tem boste izboljšali počutje in okrepili življenjsko energijo. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Dvojčka

Angel Odnosov vas bo danes podprl v iskrenosti. Z njegovo pomočjo boste lažje izrazili svojo resnico in s tem osvobodili sebe in energije na drugi strani. Spremembe so potrebne, če želite, da se odnosi razvijajo v pravo smer, kar vam bo prineslo tudi osebno zadovoljstvo in voljo do življenja.

Rak

Angel Resnice vas danes podpre v vseh spremembah, kjer si do sedaj niste dovolili priznati svojih čustev. Opustite stara čustva in se posvetite sedanjosti, ki vam prinaša osvoboditev in sproščenost, da lažje začutite srečo in ljubezen v življenju.

Lev

Angel Srčnosti vas skozi današnji dan vodi na ljubeč, nežen način. Z njegovo pomočjo boste lažje osebi, ki je za vas pomembna, izkazali svojo naklonjenost, saj bosta optimizem in sreča napolnili vaše telo in vam dali pogum, da odprete novo poglavje.

Devica

Angel Hvaležnosti vam danes pomaga, da se sprostite. Dovolite drugim, da so, kar so in naj vam okoliščine pokažejo, kje ste vi in v kakšno smer se bo odvijalo vaše življenje. Spustite nadzor in sprejmite današnje blagoslove in podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pri tem pomaga.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Spoznanja vam bo danes v pomoč, da se osvobodite vplivov okolice. Ugotoviti morate samo, zakaj se zapirate vase in se umikate. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste lažje spustili bremena preteklosti  in se posvetili boljšemu življenju.

Škorpijon

Angel Prijateljstva vas danes podpre pri druženju s prijatelji. Veselite se življenja, na ta način se boste razbremenili vseh vplivov okolice, da se vaše življenje obrne v plus. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Strelec

Angel Ljubezni vam danes v življenje doda ljubezen. Sprostite se in prebudite svojo samozavest, da vam ljubezen pokaže, kako polno življenje bi lahko živeli. Naj vas danes vodi vaš dnevni Angel, spomnite se nanj.

Kozorog

Angel Sproščenosti vas danes vodi k sprejemanju sebe in čutenju najglobljih želja. Z njegovo pomočjo se boste lažje sprostili in dovolili ljubezni, da vstopi v vaše življenje v vsej svoji veličini. Ne zapirajte se vase, če vas vaš dnevni Angel vodi k sodelovanju, da se življenje postavi na popolnoma nov nivo.

Vodnar

Angel Priložnosti vam danes pomaga, da se sprostite in umirite ter predate strastem. Zaprite vrata preteklosti in si dovolite nežnosti, ljubezni in predanosti, kar vam prinese dobre pozitivne energije in odpre pot, po kateri vas vodi vaše srce.

Ribi

Angel Sodelovanja vas vabi, da danes sodelujete v dogajanju dneva. Na ta način boste lažje spoznali nove ljudi, ki bodo v vaše življenje prinesli sveže energije, ki vam lahko življenje obrnejo v popolnoma novo smer. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in lažje vam bo šlo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.