Angelski dnevni horoskop za 10. 8. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sprejemanja vas danes podpre pri sprejemanju pravih odločitev. Sledite dogodkom dneva in se odprite za vsa sporočila okoli vas, da se ne zaplete v prepire z drugimi. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem usmerja.

Bik

Angel Lahkotnosti vam bo danes pomagal čez ovire, ko se ne boste mogli odločiti kam. Z njegovo pomočjo boste danes lažje naredili prave korake v pravo smer in pričeli aktivno sodelovati z drugimi in se otresli bremen pretekosti.

Dvojčka

Angel Miru vas v današnjem dnevu vodi skozi reševanje odnosov na miren, sproščen način. Sledite sebi in se pretirano ne ukvarjate z drugimi, ampak raje zadržite svoje mnenje zase  Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela, da bo vse skupaj lažje.

Rak

Angel Odločitve vas bo danes aktiviral, da se osredotočite na cilje in jih pričnete uresničevati. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste lažje dokončali, kar ste si zastavili in okrepili samopodobo, kar vam bo dalo moč in voljo za nadaljnje korake.

Lev

Angel Poguma vam bo danes dal zagon pri pozitivnih spremembah na poslovnem področju. Vaš optimizem in samozavest bodo podprli tudi bližnji, kar vam bo dalo še večjo moč in voljo na poti do pozitivnih sprememb.

Devica

Angel Sodelovanja vas danes vodi k lahkotnosti. Na ta način boste lažje sodelovali z drugimi in ohranili svojo integriteto. Zadihajte v nove energije, se sprostite in dovolite drugim, da vam pomagajo pri uresničitvi vaših želja.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Ljubezni vas danes podpre pri spremembah na ljubezenskem področju. Iskrenost in nova spoznanja, bosta v vaše življenje prinesla svežino, harmonijo in vam omogočila nove začetke. Sledite energijam okolja in vodstvu vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Škorpijon

Angel Spreminjanja vas danes podpre pri vseh spremembah. Pokazal vam bo, koliko dobrega lahko naredite v sodelovanju z drugimi. Ne branite se pomoči, saj lahko hitreje uresničite stvari in zraven okrepite še odnose. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam bo pomagal ustvarjati današnji dan.

Strelec

Angel Podpore vas danes podpre in vam pomaga, da uresničite vse, kar si želite. S sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela, vašo voljo in samozavestjo, boste lažje sprejmeli vse izzive in stopili na nov nivo delovanja.

Kozorog

Angel Izražanja vas danes podpre, da se izrazite iskreno, jasno in takoj. S tem boste osvobodili sebe in omogočili drugim, da vas razumejo in sodelujejo z vami. To vam bo omogočilo tudi preboje na poslovnem področju in vas približalo k željam po uspehu in uspešni karieri.

ha.

Vodnar

Angel Akcije vam bo danes dal zagon, da se lotite vseh stvari maksimalno pripravljeni in zagovarjate svoj interes. Zadihajte v nove energije in sledite sebi ter izkoristite svojo moč, da si zagotovite napredek tako na poslovnem kot osebnem področju.

Ribi

Angel Komunikacije vam danes pomaga pri sproščenem izražanju. Z njegovo pomočjo boste lažje aktivirali rešitve skozi dogovore, pri tem pa pazite, da vas drugi razumejo, da se stvari pravilno izpeljejo. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in se dogovorite.

Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se začne življenje odvijati v pravo smer.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.