Angelski dnevni horoskop za 10. 8. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL POZORNOSTI nase vam skuša pokazati, kako ne pretiravati v poslu in obljubah. Če mu prisluhnete, se izognete izčrpanosti in zapletom z zdravjem.

Bik

ANGEL ŽIVLJENJA vam bo pomagal do novega videza, kar nekaj reakcij okolice boste dobili in si dvignili samozavest. Dober videz vam veliko pomeni.

Dvojčka

ANGEL SPOZNANJ pride, ko potrebujete optimizem in vztrajnost v delovnem okolju. Pokaže vam, kako se pripraviti, da res lahko napredujete.

Rak

ANGEL STRPNOSTI vam omogoči čas, ki ga potrebujete za prepoznavanje, ali je to, kar mislite in čutite resnica ali zgolj pretekle izkušnje – preverite, preden si pokvarite nove priložnosti.

Lev

ANGEL OPTIMIZMA je z vami navznoter in ne boste ga spustili ven. Preteklost vas je naučila previdnosti in prave mere egoizma, kar vam pomaga do uspešnosti.

Devica

ANGEL SPROSTITVE je z vami že sedaj – morda pa ni treba vse takoj urediti in hiteti – vdihnite, izdihnite in poglejte, s kom se je zares treba pogovoriti in naredite to sproščeno.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL MOČI vam bo pomagal nadaljevati v začrtani smeri. Daje vam podporo da ne reagrate na provokacije okolice in ne zapravljate časa in energije izven svoje poti.

Škorpijon

ANGEL VOLJE IN STRASTI vas vodi po poti optimalnih rezultatov zase – vi samo naredite prvi korak in poti se bodo pokazale in odpirale same.

Strelec

ANGEL KOMUNIKACIJE vam pomaga, da v pogovoru tudi slišite. Opazujte, kako vas to odpre, ne le za poslovno napredovanje ampak tudi v ljubezni.

Kozorog

ANGEL SPROŠČENOSTI vam pokaže pot odpiranja – zaznavajte, koliko podpore imate zares v javnosti in sodelujte z ljudmi. Čas je da se poveselite in greste dalje.

Vodnar

ANGEL JASNOSTI vam danes omogoči da na svoje življenje pogledate od daleč in opazite vir težav ter kaj je pomembno narediti sedaj.

Ribi

ANGEL ZBRANOSTI bi rad pomagal, da prepoznate, kako se lotiti stvari in se organizirate. Ali opazite, da se vam v resnici nič slabega ne dogaja?

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.