Angelski dnevni horoskop za 10. 9. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Fokusa vam bo danes pomagal, da dokončate vse tisto, kar ste začeli. Z njegovo pomočjo vam bo uspelo slediti vsem novostim in kljub temu izpeljati vse v optimalnem času na najbolj optimalen način za vas in vse vpletene.

Bik

Angel Komuniciranja vas skozi današnji dan vodi v sproščenost izražanja. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste boste lahko prisluhnili vsem in ostali v svojem notranjem miru. To bo okrepilo vaše počutje ter sprostilo napetosti v odnosih.

Dvojčka

Angel Podpore vas danes podpre pri vseh pomembnih odločitvah in spremembah na poslovnem področju. Spremljajte dogajanja okoli vas, ki vam prinašajo vsa potrebna sporočila, ki vam bodo v pomoč pri kreiranju ciljev za prihodnost, da se lahko življenje obrne v pravo smer, v smer, ki vam prinaša tudi obilje.

Rak

Angel Zaupanja vas skozi današnji dan spodbuja, da zaupate sebi in svojim bližnjim. Naj vam bodo v pomoč pri urejanju vseh potrebnih zadev, ki se bodo odprle in vas zmedle. Sprejmite podporo bližnjih in podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Lev

Angel Sreče vas bo skozi današnji dan vodil in pomagal, da raziščete vse možnosti za spremembe in naredite načrte. Obeta se vam dan, poln spoznanj in dogodivščin. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste lažje vse skupaj zložili v celoto in s tem izboljšali tudi odnose.

Devica

Angel Odnosov vas danes podpre pri vseh spremembah v odnosih. Zadihajte v nove energije in izrazite svoje želje in čustva, kar vas bo sprostilo in vam prineslo tudi veselje za nove dejavnosti v življenju. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se vse odvije v pravo smer.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Spoznanja vam bo danes pomagal, da ugotovite, kam vas vodi vaše srce. Z njegovo pomočjo lahko samski najdete ljubezen svojega življenja, vezani pa lažje spustite stare stvari in se s tem izognite neprijetnim situacijam in uredite partnerski odnos tako, da bo za vas najbolje.

Škorpijon

Angel Vztrajnosti vas danes vzpodbuja, da sistematično sledite svojim ciljem. Red in disciplina vas bosta pripeljala do novih možnosti, ki bodo koristno vplivale na vaše počutje kakor tudi na vašo prihodnost. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Strelec

Angel Optimizma vas danes podpre v sprejemanju vsega dobrega. Imeli boste velik vpliv na okolico, kar vas bo spodbudilo, da nadaljujete po svoji poti do vaših ciljev. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela, se boste lažje prepustili in sledili energijam dneva, da se dvignete na nov nivo zavedanja sebe.

Kozorog

Angel Odločanja vam danes pomaga, da se osredotočite nase in razmislite, kaj in koliko vsega potrebujete in že imate za ureditev materialnih dobrin. Podpre vas pri odločitvi, da zaključite z določenimi stvarmi in se osredotočite na to, kar si želite v prihodnosti.

Vodnar

Angel Sproščanja vas bo popeljal čez večje izzive, če se boste le sprostili. Na ta način boste dovolili, da se spremembe zgodijo in se življenje obrne v pravo smer, kar vam bo prinelso tudi več harmonije v odnose in odprli boste vrata sreči in veselju.

Ribi

Angel Novih začetkov vas bo skozi današnji dan vodil na harmoničen, sproščen način izražanja sebe. To vam bo prineslo pozitivne spremembe v odnosih. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela vam bo vse skupaj lažje in dovolite, da se vse staro zaključi in se odpre novo poglavje v vašem življenju.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.