Angelski dnevni horoskop za 11. 01. 2022.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL ISKRENOSTI vam pomaga izraziti bistveno, da se odprete sodelovanju. Njegov Blagoslov vas spremlja, da prepoznate stvari, ki so vam pomembne in se odprete darilom življenja.

Bik

ANGEL PRIVLAČNOSTI k vam pritegne poglede, ki vam godijo. Kako znate sprejet komplimente okolice in simpatije? Dovolite si uživati v lepih trenutkih.

Dvojčka

ANGEL LJUBEZNI DO SEBE vas varuje pred strahovi in stisko. Spodbuja vas, da ohranite stik s svojim srcem. Čutite njegov objem in odprite srce.

Rak

ANGEL AKCIJE vam pomaga ven iz lenobnosti, da se odmaknete od iluzij in najdete v sebi dober občutek, ko so stvari narejene. Privoščite si gibanje v naravi ali se lotite dela.

Lev

ANGEL DRUŽENJA vas vabi v daljave, stran od nemira. Sprejmite vabilo na obisk, dovolite si sprostiti se v novi družbi.

Devica

ANGEL DOBREGA POČUTJA bo danes pomagal pazljivo izbirati misli in ohranjati nivo energije. Sledite sproščenosti srca in se posvetite ljubljeni/emu.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL DOMIŠLJIJE vam pomaga sanjariti o vsem, kar si želite, o načinu življenja, partnerstvu. Vzemite in začutite ob tem vso svobodo in ljubljenost in pustite prihodnosti čas.

Škorpijon

ANGEL SREČE je danes za vas v domu. Ne glede na to, koliko časa imate boste doma, si dovolite v tistih trenutkih na polno predati se, da vas občutek pomirjenosti spremlja povsod.

Strelec

ANGEL HVALEŽNOSTI bo pokazal, koliko lepote lahko v domu ustvarite, ko mu pustite, da vam odpre srce za vse, kar že imate. Pomagal bo opaziti, kaj vas moti in je nujno da odstranite.

Kozorog

ANGEL LJUBEZNI DO SEBE tudi vas osvoji in čas je za več uživanja v odnosih, v ljubezni, zapeljevanju, okrepitev zveze ali pa nekaj čisto novega. Kaj pravite?

Vodnar

ANGEL IZRAŽANJA bo pomagal preiti vašo zadržanost in izraziti, kar si želite. Poiščite dobre priložnosti in se pogovorite, konec je držanja vsega v sebi.

Ribi

AANGEL AKCIJE vas zapelje v odnosih v nekaj, kar vam način življenja močno spremeni. Če vas ne moti osebno in poslovno prepletanje v odnosi, bo še zanimivo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot