Angelski dnevni horoskop za 11. 1. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sodelovanja vas v današnjem dnevu vodi, da sledite aktivnostim dneva. Na ta način in s podporo energij oranžne barve boste lažje uvideli, kaj narediti v danem trenutku, kar vam bo dalo več nove energije in zadovoljstva. Sprejmite pomoč vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi. 

Bik

Angel Odnosov vam bo danes v pomoč, da razrešite določene stvari. Zdravilne energije roza barve vas bodo osvežile in vam prinesle potrebno mehkobo, da se soočite najprej sami s seboj in nato še z vpletenimi. Če boste iskreni, boste izboljšali svoje počutje in odnosi se bodo okrepili. 

Dvojčka

Angel Priložnosti vas danes podpre v sodelovanju z drugimi. Pri tem vam bodo v pomoč energije indigo barve, ki vas bodo vodile k sprejemanju vsega, kar se dogaja okoli vas. Na ta način boste lažje naredili prave korake v pravo smer in se organizirali čisto na novo. 

Rak

Angel  Miru vas danes vabi, da se osredotočite nase. S sprejemanjem njegovih energij in energij vijolične barve boste lažje ostali v notranjem miru, da dobite celotno sliko vsega, kar se dogaja okoli vas. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, da se lažje odločite za nadaljnje korake.

Lev

Angel Akcije vam do danes dal zagon, da naredite določene spremembe. Žarki rdeče barve vas bodo okrepili v moči in nič vam ne bo težko narediti, da postavite nov red in sistem, ki vas bo vodil do uspeha. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če redno dnevno sodelujete z njim.

Devica

Angel Podpore vas danes podpre, da zaupate sebi. S podporo energij modre barve, ki vam bodo prinesle jasnost in nove ideje, se bo okrepil vaš optimizem in upanje. Tako boste v življenje povabili nove energije, ki vas bodo vodile do pozitivnih sprememb.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Vztrajnosti vas danes vabi, da mu sledite. Z njegovo podporo in podporo energij rumene barve boste dovolj samozavestni, da kljub pritiskom okolice izpeljete vse, kar ste načrtovali. To vam bo okrepilo življenjsko energijo in dalo moč za naprej.

Škorpijon

Angel Lahkotnosti vam bo danes pomagal, da uredite vse, kar ste odlašali. Sprejmite njegovo pomoč in s podporo energij mavričnih barv boste lažje sprejeli odgovornost in se lotili reševanja stvari na pravi način. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas vodi skozi proces.

Strelec

Angel Optimizma vas bo vodil skozi današnji dan. Z njegovo podporo in podporo energij zelene barve se boste odprli za sodelovanje z drugimi in srčnost vam bo odprla marsikatera nova vrata. Sledite svojim idejam in stopite sproščeno korak za korak naprej.

Kozorog

Angel Umika vas danes vabi, da si vzamete čas zase. Tako boste zbrali svoje misli in s podporo energij zlate barve prišli do rešitev, kako stvari realizirati, da dobite, kar želite. Sprejmite podporo in začutite, kako lahko vse staro ob tem izpustite in si odprete možnosti za pozitivne spremembe.

Vodnar

Angel Sproščenosti vas bo danes vodil in usmerjal skozi dan. S sprejemanjem njegovih energij in kvalitet bele barve boste ostali zbrani v sebi in lažje sodelovali v vseh aktivnostih dneva. To vam bo prineslo zuapanje drugih in podporo, ki jo v tem trenutku potrebujete, da lažje izpeljete svoje načrte.

Ribi

Angel Sprejemanja vas danes podpre v lahkotnosti. Sledite toku dneva in s podporo energij turkizne barve se boste umaknili vplivom drugih in si povečali možnosti, da se začnejo vaše želje uresničevati že takoj na začetku leta. Sprejmite podporo in zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.