Angelski dnevni horoskop za 11. 10. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Miru vas danes vabi, da se umaknete v samoto. Na ta način boste se boste lažje sprostili in začutili svoj notranji mir in bolj sproščeno, lahkotno krmarili skozi dan brez nepotrebnih čustvenih dram in zapletov. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Bik

Angel Predaje vas danes podpre pri opuščanju preteklosti. Z njegovo pomočjo lahko predate vsa stara potlačena čustva in stara prepričanja, se notranje osvobodite, kar vam bo dalo voljo in moč, da se bolj srčno in iskreno posvetite sebi in vsakemu odnosu posebej in tako osvežite vaše energije.

Dvojčka

Angel Odnosov vas danes podpre v sproščenosti z bližnjimi. Z njimi delite svoj uspeh in svoje želje, s tem jim boste pokazali, da jih spoštujete in imate radi, kar vam bodo avtomatsko vrnili. Odnosi se bodo okrepili in med vami bo zaupanje in njihova podpora vam bo dvignila samozavest in vedeli boste, da ste na pravi poti.

Rak

Angel  Odgovornosti vas danes vodi, da prevzamete odgovornost zase in svoja dejanja. Z njegovo podporo vam bo jasno, kaj morate spremenite, da si postavite nove temelje  v odnosih in se sprostijo vse zamere in d+vsi dvomi. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Lev

Angel Sprejemanja vas bo danes spodbujal, da se veselite svojega uspeha in vsem pokažete svoj optimizem in dobro voljo. Tako si boste odprli nove možnosti za nadaljni uspeh in optimalne poti za naprej. Sprostite se in sodelujte z vašim dnevnim Angelom.

Devica

Angel Odločanja  vas bo danes spodbujal, da ostanite zvesti sebi in svojim bližnjim. Na ta način boste ne boste dojemljivi za provokacije ali manipulacije iz okolice in lažje ohranili harmonijo in srečo v vašem domu. Sprejmite podporo vašega dnevnega.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Prijateljstva vas danes podpre v prijateljskih odnosih. Razmislite, na kakšen način je potrebna prenova odnosov in to izrazite iskreno s čim manj pregovarjanja, da ne izgubljate svoje dragocene energije in ne užalite drugih. Bodite iskreni do sebe in drugih in tako boste pripeljali nove energije, da odnosi dobijo potrebno svežino.

Škorpijon

Angel Opuščanja vas danes vabi, da opustite vse staro, nadležno. Sprostite se in dovolite, da čustva preteklosti odidejo in si dajte priložnost, da ste prisotni v tem trenutku in tako boste odprli vrata za nove priložnosti. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vam bo dal moč za spremembe.

Strelec

Angel Priložnosti vas bo danes spremljal in podpiral. Z njegovo podporo boste lažje sodelovali v vseh dogajanjih in pogovorih z domačimi ter lažje razrešili vse dvome. Sprejmite njegovo podporo in se aktivirajte v smer sodelovanja, da se ustvarijo novi temelji za skupno prihodnost.

Kozorog

Angel Vztrajnosti vas bo danes aktiviral pri vsem, kar vam prinese več sproščenosti. Z njegovo podporo boste lažje zadihali, vse več moči in upanja boste imeli in se ne boste obremenjevali z drugimi. Začutili boste nov val energije, ki vam bo prinesel dolgoročne pozitivne spremembe.

Vodnar

Angel Sproščanja vas vodi skozi današnji dan v lahkotnem načinu sprejemanja sebe in drugih. Na ta način boste lažje ponosni na sebe in svoje dosežke in se ne boste obremenjevali z okolico, kar bo pozitivno vplivalo na vaše dobro počutje. Začutite podporo vašega dnevnega Angela in z njim sodelujte.

Ribi

Angel Jasnosti vas bo vodil skozi današnji dan. S sprejemanjem njegovih energij boste lažje naredili korake v smeri osvobajanja starega in sprejemanja novega. Zaprosite druge za pomoč, da se stvari izpeljejo otpimalno za vas. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in z njegovo močjo in pomočjo drugih uresničite svoje sanje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.