Angelski dnevni horoskop za 11. 10. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL NOVIH MOŽNOSTI vas podprejo, da s svojimi kreativnimi načrti dosežete več, kot ste mislili. Še znate zagovarjat svoje vrednote? 

Bik

ANGEL DOBREGA POČUTJA je tisti, ki mu sledite v druženju in danes so na vrsti prijatelji. Se domači počutijo že kaj zapostavljene ali imajo razumevanje za vaša nihanja? 

Dvojčka

ANGEL MIRU bo vztrajal pri svojem, lahko pa vas bodo zaradi njega označili za trmo. Vseeno pa vztrajajte in ne popuščajte izsiljevanju okolice. 

Rak

ANGEL POVEZOVANJA vas pripelje v bližino vam pomembnih ljudi in lahko da vam bo nov način druženja prav v ponos. Ob tej sproščenosti butne iz vas resnica. 

Lev

ANGEL SPREMINJANJA je neizogibno na vaši strani – četudi navidez kaže da je vse isto. Pokazalo se bo, kdo je na vaši strani, saj neumnosti ne morete več tolerirati.

Devica

ANGEL RESNICE vam pomaga odkriti notranjo resnice glede želja – razpetost med starim načinom delovanja in notranjo pomiritvijo zahteva poštenost do sebe. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL ISKRENOSTI vas kot vedno potegne ven iz čustvene  godlje – nekatera stara čustva bodo prišla na plano in vas poskušala umakniti od dogajanja. 

Škorpijon

ANGEL SEKSUALNOSTI k vam pritegne osebo iz preteklosti, kjer pa se ne zapletajte na dolgi rok. Mogoče je čas samo za sprostitev in opazovanje dogajanja. 

Strelec

ANGEL IZPOLNJEVANJA IDEJ vas premakne iz sanjarjenja v dejanskost – delujte, uresničujte svoje zamisli, največjo korist boste imeli ravno vi. 

Kozorog

ANGEL AKCIJE ne bo pustil odlašanja dela, sedaj se lotite in se odločite, kaj vse želite postaviti na novo. Uživajte v obilni podpori. 

Vodnar

ANGEL REALNOSTI želi da preverite stanje finance in spremenite denarne navade. Ne glede na vso delo, ki ga imate, se najprej lotite čiščenja doma in avtomobila. 

Ribi

ANGEL AKCIJE je na vaši strani – brez pretiranega razmišljanja se lotite opravkov in dela, kar je potrebno sedaj. Ne odlašajte, vse vam lahko uspe danes. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot