Angelski dnevni horoskop za 11. 11. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Jasnosti vam bo danes pomagal, da se osvobodite starih navad in vzorcev. S sprejemanjem energij srebrne barve vam jasno, kaj morate spremeniti, da se lažje predate veselju in strasti, ki se prebuja v vas. Bodite iskreni do sebe in drugih ter obrnite nov list življenja.

Bik

Angel Spreminjanja vas danes podpre, da se posvetite sebi. Zdravilne energije temno modre barve vas bodo umirile, da lažje začutite, kaj se spreminja v vas glede na zunanje dražljaj. To vam bo prineslo spoznanje, kaj lahko sami pri sebi spremenite, da se razbremenite in se odnosi dolgoročno uredijo.

Dvojčka

Angel Predaje vas danes vabi, da se mu predate. Sprejmite njegovo pomoč in podporo energij rumene barve, da lažje spustite vse dvome, nezaupanje in se predate sebi, svojim potrebam. To bo obudilo vašo strast in v svoje življenje boste povabili energije ljubezni.

Rak

Angel Sodelovanja vas danes vabi k sodelovanju z drugimi. Podpora energij svetlo modre barve vam pomaga v iskreni komunikaciji, pri tem pa bodite odprti tudi za mnenja bližnjih in ne pozabite na njihovo pomoč in podporo. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Lev

Angel Lahkotnosti vas vodi skozi današnji dan. Zdravilne energije roza barve vas nagovarjajo, da sledite energijam dneva in vodstvu svoje Duše, ki vas usmerja na pot do osvoboditve svojih skritih želja in strasti, da začutite, kaj je pomembno za vas in tudi druge. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in vse skupaj bo lažje.

Devica

Angel Sprejemanja vam bo danes pomagal, da odvržete vse staro, kar vas bremeni. S podporo energij marelične barve se boste čustveno razbremenili, sprostili napetosti in lažje ugotovili, kaj morate spremeniti, da se stvari postavijo na svoje mesto in se pokaže jasna slika vaših odnosov.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sreče vas danes vabi v svoj objem. Na ta način se boste lažje sprostili, zdravilna oranžna barva pa vam bo aktivirala zadovoljstvo in strast, da se predate vsemu dobremu, kar vam prinaša sedanjost in prihodnost. Sprejmite podporo, da si ustvarite življenje kot želite.

Škorpijon

Angel Samostojnosti vas bo danes aktiviral v raziskovanju samega sebe. S podporo kvalitete magente barve boste lažje sledili spremembam, pri tem poslušajte tudi vaše telo, kaj vam sporoča in vpeljite nov red v vaš vsakdan. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Strelec

Angel Iskrenosti vas danes vabi, da prevzamete odgovornost zase in svoja dejanja. Zdravilne energije zelene barve vam bodo v pomoč, da se lažje soočite s samim seboj, z drugimi ter priznate in popravite svoje napake. Sprejmite nove energije in vse se bo uredilo.

Kozorog

Angel Sproščanja vam bo danes pomagal v lahkotnosti. Energije vijolične barve vas bodo podprle pri sprejemanju novih idej in vas osvobodile strahu pred neznanim, podpora energij vašega dnevnega Angela pa, da lažje vnesete v svoje življenje vse tisto, kar je pomembne za vas, da zaživite tako kot si želite.

Vodnar

Angel Odnosov vas danes vodi k spremembam. S podporo zdravilnih energij rdeče barve boste lažje spustili nadzor tako nad samim seboj kot drugimi, kar bo vaše odnose postavilo na nov nivo sodelovanja. To vas bo osvobodilo in lažje boste začeli svoj čas in energijo.

Ribi

Angel Fokusa vas danes podpre, da sledite sebi in svojim željam. Na ta način se boste predali sedanjemu trenutku in s podporo energij zlate barve sprostili in lažje sledili vsem spremembah, ustvarili prostor za novo energijo in temelje za lepše življenje.

Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vas pri tem vodi.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.