Angelski dnevni horoskop za 11. 2. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Potrpežljivosti vas danes podpre, da ohranjate pozitiven pogled na vse okoli vas. Kvaliteta energij modre barve vas bo pomirila, da boste lažje zbrani v tem trenutku in počakali, da se pokaže realna slika celotne situacije. To bo pozitivno vplivalo na vaše počutje in zdravje. 

Bik

Angel Podpore vas usmerja skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo in podporo energij bele barve, ki vam bodo prinesle svežino, se boste lažje odzvali na dogajanja okoli vas. Pokažite, kaj vas veseli in v čem ste strastni, da se vam odprejo nove priložnosti za napredek na poslovnme področju.

Dvojčka

Angel Odločanja vas danes vodi k spremembam. Sprejmite podporo energij indigo barve, da vam odprejo jasen pogled na svoje življenje. Tako se boste lažje odločili, v katero smer narediti korake in pri tem ne pozabite, da so vam v pomoč in oporo tudi vaši bližnji. Zaprosite jih za pomoč, da se stvari izpeljejo čim lažje. 

Rak

Angel Spoznanja vas danes vabi, da opustite določene stvari. Na ta način in s  podporo energij srebrne barve boste lažje vpeljali nov red v svoj vsakdan, kar vam bo dvignilo samozavest in opustitev določenih navad. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Lev

Angel Moči vam danes da zagon, da se posvetite sebi in načrtom za prihodnost. S sprejemanjem njegove podpore in žarkov rdeče barve, ki vas bodo okrepili v moči in vztrajnosti, boste z vse večjim zaupanjem vase izpeljali vse tisto, kar ste načrtovali. Sodelujte in pojdite po svoji poti.

Devica

Angel Notranjega Miru vas danes vabi, da mu sledite in s podporo energij roza barve se boste lažje predali sebi, svojim čustvom in mislim. Sprostitev v energije vam bo prinesla svežino in mir, kar bo pozitivno vplivalo na vas in odnose. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Umika vas danes podpre pri odločitvah. S sprejemanjem energij turkizne barve, ki vas bodo zaščitile pred zunanjimi vplivi, boste lažje naredili red v svojih mislih. Na ta način boste prišli do rešitev, kako realizirati svoje ideje in zamisli.

Škorpijon

Angel Vztrajnosti vas danes aktivira, da se potrudite za spremembe. Kvaliteta energij rumene barve vas bo okrepila v dobri volji in vzpodbudila, da sledite svojim ciljem. Sedaj ni čas za počitek, izkoristite podporo in naredite premik naprej, da se pokažejo optimalne poti za napredek.

Strelec

Angel Optimizma vas danes vodi k sproščenosti. Z njegovo pomočjo in podporo energij marelične barve boste lažje v osprednje postavili sebe in se tako zavarovali pred tujimi vplivi. To vam bo prineslo harmonijo v misli in čustva, kar bo pozitivno vplivalo tudi na vaše fizično telo. 

Kozorog

Angel Motivacije vas danes vodi skozi dan. Pomagal vam bo, da ostanete v svojih lepih energijah in zdravilne energije oranžne barve vam bodo dvignile razpoloženje in postali boste bolj dojemljivi za vsa spoznanja okoli sebe, kar vas bodo vodila do sprememb na osebnem in poslovnem področju.

Vodnar

Angel Odnosov vam danes pomaga v lahkotnosti. Na ta način in s podporo energij zelene barve, ki vas bodo sprostile in umirile, hkrati pa aktivirale zbranost, boste prišli do določenih zaključkov. Tako boste lažje sprejeli potrebne odločitve in spustili nadzor nad celotnim dogajanjem, kar bo sprostilo odnose.

Ribi

Angel Akcije vas danes podpre, da se aktivirate na poslovnem področju. Žarki zlate barve bodo od vas odmaknili vse tisto, kar vas ovira in bremeni, da greste čez ovire, kar bo dodatno okrepilo moč in prišli boste do pravih ljudi, da se stvari začnejo realizirati v vaše dobro. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.