Angelski dnevni horoskop za 11. 3. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Strasti vam danes prinese nove sveže energije in kvaliteta energij oranžne barve vam pomaga osvoboditi vašo kreativno energijo. To vam bo dvignilo razpoloženje in željo do druženju in zmenkih, kar vam lahko prinese novo ljubezen ali obuditev strasti v obstoječi zvezi.

Bik

Angel Narave vas danes vabi v svoj objem in zdravilne energije bele barve vas ovijejo v svežino, da se sprostite in lažje osredotočite na stvari, ki vas veselijo. To vam bo prineslo nov ritem in dalo motivacijo, da uredite vse svoje obveznosti na najbolj optimalen način.

Dvojčka

Angel Akcije vam danes preda zagon, da iz svojega življenja odstranite vse tisto, kar vas bremeni. Sprejmite podpore energij rdeče barve, kar vam bo dalo dodatno moč in energijo, da se usmerite v konkretno delo in aktivirate željo po rezultatih in uspehu.

Rak

Angel Komunikacije vam danes prinese pomiritev. S podporo energij turkizne barve, ki vas bo napolnila z življenjsko močjo, se boste lažje pogovorili o vsem, kar vam povzroča dvome. Razrešitev vam bo prinesla več jasnosti in veselja v sodelovanju z drugimi.

Lev

Angel Sodelovanja vas danes podpre pri spremembah. Zdravilne energije rumene barve vam bodo prinesle optimizem in tako boste odprti za vse, kar se bo dogajalo. Pri tem boste tudi spoznali, kako pomembno je, da sodelujete z drugimi, saj dobite potrebno podporo in pomoč, ko jo potrebujete.

Devica

Angel Predaje vam danes pomaga, da spustite vse tisto, kar vam ne prinaša rezultatov. Na ta način in s podporo energij indigo barve boste zbistrili vaš um, kar vas bo pomirilo in lažje boste delovali iz sedanjega trenutka, kar vam bo odprlo nove poti in k vam pripeljalo nove ljudi.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sproščenosti vas vodi skozi današnji dan in kvaliteta energij srebrne barve vam bo osvetlila situacijo, v kateri ste in lažje boste o vsem dobro razmislili. Na ta način boste dobili določene odgovore, kar vam bo prineslo več trdnosti in stabilnosti.

Škorpijon

Angel Podpore vas danes podpre, da se lažje soočite z izzivi. Z njegovo podporo in podporo energij modre barve, ki vam prinesejo mir in vas povežejo z energijami vaše Duše, se boste lažje umaknili od negativnih vplivov okolice. To vam bo pomagalo, da naredite načrt za nadaljnje korake in stopite iz vloge žrtve.

Strelec

Angel Odnosov vas danes podpre v iskrenosti. Zdravilne energije zelene barve vas preko spontanosti vodijo do iskrenega izražanja svojih namer, kar bo sprostilo vaše odnose in domači vas bodo pri tem podprli. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in vse skupaj bo lažje.

Kozorog

Angel Resnice vas danes podpre, da ste jasni v svojih mislih, čustvih in besedah. Z njegovo pomočjo in podporo energij roza barve, ki vam prinesejo toplino in nežnost, boste lažje pokazali in izrazili, kaj si želite, kar bo razbremenilo vas in vse vpletene. S sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela, se boste vsega lažje lotili.

Vodnar

Angel Sprejemanja vas danes vabi, da sprejmete pomoč pri uresničevanu svojih ciljev. Tako boste lažje optimalno realizirali svoje ideje in kvaliteta energij vijolične barve vas dodatno podpre pri spremembah, ki vam bodo prinesle več harmonije in odločnosti, da vztrajate na svoji poti.

Ribi

Angel Druženja vas vodi skozi današnji dan in s podporo energij marelične barve boste lažje optimalno razporedili čas tako zase kot druge. Nov način sodelovanja v odnosih bo okrepil vašo samozavest in optimistično boste usmerjeni v prihodnost.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.