Angelski dnevni horoskop za 11. 5. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Svobode vas bo danes vodil k spremembam in z lahkoto boste sodelovali, če se osredotočite na sedanjost in tisto, kar si sedaj želite. S podporo vašega dnevnega Angela boste osvojili dobre energije, svobodno zadihali in si ustvarili novo pot.

Bik

Angel Prijateljstva vas danes podpre, da se sprostite in pripravite druženje za vse prijatelje. Sodelujte z vsemi in se veselite, saj boste na ta način vzpostavili dobre srčne odnose, ki vam bodo vsem prinesli svežo energijo.

Dvojčka

Angel Resnice vas v današnjem dnevu podpre in vam pomaga, da zagovarjate svoja stališča iskreno. Bodite strpni, tako boste lahko napredovali osebno kot tudi poslovno in naredili pozitivne premike v svojem življenju. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, da vas pri tem vodi.

Rak

Angel Preboja vas danes podpre, da s svojo energijo in podporo okolice, naredite velike osebne kot tudi poslovne preboje. Ohranite fokus na sebi in aktivno sodelujte pri vseh priložnostih, ki se vam danes ponudijo.

Lev

Angel Akcije vas danes podpre in vam da zagon pri spremembah vašega življenja. Kjerkoli v življenju si želite temeljitih sprememb, je danes pravi dan za akcijo. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste dobili moč, veselje in ideje.

Devica

Angel Odnosov vam danes pomaga pri pregledu, kaj vas moti v samih odnosih ter vam pomaga do spoznanj in rešitev. Vaše zadovoljstvo je odraz vaših odnosov, zato lahko danes naredite velike spremembe tako v odnosih do drugih kot tudi v odnosu do sebe. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Komunikacije vam bo danes vodil k sproščenemu načinu komuniciranja, kjer bo prioriteta vaša svoboda, sproščenost  in sposobnost iskrene komunikacije, ki izhajata iz vašega notranjega miru. Dnevni Angel lahko z vami ostane dlje časa, sodelujte z njim.

Škorpijon

Angel Spreminjanja vas danes podpre pri vseh spremembah v vašem življenju. Pomagal vam bo, da boste lažje sami aktivno sodelovali pri spremembah in se držali novih smernic, ki si jih želite. To bo prineslo nov svež val energij in s tem se bo podprla tudi možnost sodelovanja drugih. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Strelec

Angel Reda vas danes podpre pri načrtovanju novega sistema in delovanja v življenju. Potrebujete nov red in sistem, ki vas podpre v vašemu vsakdanjiku, podpre vašo ustvarjalnost in dober način življenja. S podporo vašega dnevnega Angela vam bo šlo lažje.

Kozorog

Angel Možnosti vam bo danes pomagal, da zaupate sebi, svoji intuiciji in izberete pravo pot zase, za svoje načrte. To vam bo prineslo mir in lažje se boste posvetili nadaljnjim korakom. Vaš dnevni Angel vam bo pri tem v pomoč, uporabite njegovo moč in svojo intuicijo.

Vodnar

Angel Komunikacije vas danes vodi k aktiviranju vaših sprememb skozi izražanje. Z izražanjem sebe, svojih potreb, želja, kar vam leži na srcu boste aktivirali vse in si ustvarili nove temelje za pozitivne preboje. Imate podporo vašega dnevnega Angela, zaupajte.

Ribi

Angel Čutenja vas bo skozi današnji dan vodil na mehak, sproščen način, da boste lažje začutili sebe in predvsem ljudi okoli vas. Ne umikajte se v svoj svet, raje ga delite z drugimi in se pogovorite. Sodelujte aktivno in se sprostite v sprejemanju podpore vašega dnevnega Angela.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot