Angelski dnevni horoskop za 11. 6. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Veselja vas danes vabi v svoj objem. Prepustite se dogodkom dneva, da se pokaže, kam vas vodijo poti. Ne sklepajte kompromisov ne s samim seboj kot ne z drugimi. Sprostite in veselite se, da lahko sprejmete Blagoslove, ki vam jim daje življenje.

Bik

Angel Spoznanja vam bo danes pomagal, da ugotovite, kam vas vodi vaše srce. Z njegovo pomočjo boste lažje spustili stare stvari in se s tem izognili neprijetnim situacijam, pa tudi vaši neodločnosti in notranji napetosti. Odločite se, kaj je potrebno spremeniti, da se lahko življenje obrne v pravo smer.

Dvojčka

Angel Komuniciranja vas skozi današnji dan vodi v sproščenost izražanja in sprejemanja drugačnosti. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste boste lahko prisluhnili vsem in ostali v svojem notranjem miru. To vas bo razveselilo in okrepilo vaše počutje ter sprostilo napetosti v odnosih.

Rak

Angel Odnosov vas danes podpre pri vseh spremembah v odnosih. Bolj se boste posvetili sebi in tako lažje ugotovili, kdo vas podpira pri vaših željah, idejah. Nove energije vam bodo prinesle osvoboditev, s tem pa tudi veselje za nove dejavnosti v življenju. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se vse odvije v pravo smer.

Lev

Angel Sreče vam danes pomaga, da izrazite svoja najgloblja čustva. Prepustite se in dovolite, da vas vaše srce in podpora vašega dnevnega Angela vodita skozi dan. Na ta način se boste odprli za vsa presenečenja, kar se bo poznalo tudi v energijah na drugi strani.

Devica

Angel Miru vam bo danes pomagal in vas spodbujal, da spustite vso žalost. Lažje boste ugotovili, kaj v vas ustvarja notranji nemir in na dogodke okoli vas pogledali z druge prespektive. Če želite razrešiti kakršnekoli nejasnosti v odnosih, lahko s podporo vašega dnevnega Angela to danes uspešno in mirno uredite.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Optimizma vas danes podpre v sprejemanju vsega dobrega. Lahko da boste dobili darila ali pohvale, kar vas bo spodbudilo, da nadaljujete po svoji poti do vaših ciljev. Ne bo vam manjkalo optimizma in veselja.

Škorpijon

Angel Moči vam bo danes dal zagona, da vztrajate. Imate vse možnosti, da določene projekte zaključite in s tem odvržete skrbi, strah, nemoč. Tako boste postavili nove trdne temelje za vsa področja življenja. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vam pri tem pomaga.

Strelec

Angel Potovanja vas bo skozi današnji dan vodil in pomagal, da raziščete vse možnosti za spremembe. Obeta se vam zanimiv dan, poln spoznanj in dogodivščin. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste lažje vse skupaj zložili v celoto in si okrepili življenjsko energijo.

Kozorog

Angel Preboja vas danes vabi, da spustite vse staro, kar vas ovira pri napredku v življenju. Sprejmite njegovo podporo in lažje boste razumeli, kje se zatikate. Stvari se bodo na ta način obrnile v pravo smer in življenje bo dobilo nov smisel.

Vodnar

Angel Iskrenosti vas danes podpre v iskrenosti do samega sebe kot tudi drugih. To vam bo pomagalo do globoke sprostitve in začutili boste tisto potrebno jasnost, ki jo nujno potrebujete, da uresničite vaše cilje. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in sodelujte.

Ribi

Angel Podpore vam danes preda podporo za uresničitev vaših želja. Če se boste sprostili, boste spoznali prave ljudi, ki vas bodo podprli in nove poti, ki vam bodo prinesle nova spoznanja, ideje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.