Angelski dnevni horoskop za 11. 7. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sprejemanja vas danes podpre v komunikaciji z bližnjimi. Uredite vse nedokončane stvari in razrešite vsa odprta vprašanja, da se lahko energije prevesijo v novo lahkotnejšo smer sodelovanja. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Bik

Angel Srčnosti vas danes vabi, da se posvetite partnerju. Odprite svoje srce in začutite energijo ljubezni in predanosti, da se vajin odnos prične razvijati na novo. Zadihajte v nove energije, da vam prinesejo osvežitev in vam dajo upanje.

Dvojčka

Angel Ljubezni vas danes podpre pri spremembah na ljubezenskem področju. Samski si dovolite sproščenosti, iskrenosti in jasne komunikacije, ki vam prinese svežino v življenje in vam omogoči nove začetke. Sledite energijam okolja in vodstvu vašega dnevnega Angela.

Rak

Angel Preboja vas danes vabi v smer odločanja zase. Zadovoljni boste, ker ste zaupali svoji intuiciji in uredili odnose, kar vam bo prineslo dodaten optimizem in pogum, da se osredotočite na poslovne izzive. S sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela vam bo vse skupaj lažje.

Lev

Angel Veselja vas danes nagovarja, da mu sledite. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in z vašim naravnim temperamentom izrazite odkrito zanimanje za nasprotni spol. Na ta način boste naredili korake v smer, ki vam bo prinesla pozitivne spremembe.

Devica

Angel Komunikacije vam danes pomaga pri sproščenem izražanju. To vam bo prineslo mir in občutek sreče, veselja, pazite le, da ne izdate skrivnosti, ki niso za javnost. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in se sprostite.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Spreminjanja vas danes podpre pri spremembah. Začutite, kje si želite sprememb in se aktivirajte v smeri zaključevanja starih stvari, da se vam odprejo nove poti. Izrazite svoje želje in potrebe in ne jemljite ljudi samoumevno. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pri tem pomaga.

Škorpijon

Angel Sodelovanja vam bo danes pomagal, da aktivno sodelujete v odnosih. Odprite se za nove ljudi, pokažite svoj interes in zanimanter in iskreno povejte, kaj vas navdušuje. S tem si boste pridobili podporo drugih in dobili upanje za vaše nadaljnje načrte in cilje.

Strelec

Angel Akcije vam bo danes dal zagon, da sprejmete vse zadolžitve in se lotite vseh projektov maksimalno pripravljeni. Zadihajte v nove energije in sledite sebi ter izkoristite svojo moč, da si zagotovite napredek tako na poslovnem kot osebnem področju.

Kozorog

Angel Zadovoljstva vas danes podporo v sprejemanju dobre volje, veselja in sproščenosti. V vaše življenje bo pripeljal novo simpatijo ali celo ljubezen, če se boste le sprostili in odprli srce za novo, neznano. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela za premike v boljše, srečno življenje.

Vodnar

Angel Počitka vas danes vodi k umiku in počitku. S tem se boste sprostili, razbremenili in se na novo regenerirali, da se vzpostavi nov red in nov način življenja. Dnevni Angel je lahko z vami tudi več dni, če ga redno dnevno pokličete.

Ribi

Angel Sreče vas danes vabi v svoj objem. Dan bo poln veselja in optimizma in začutili boste svojo strast po boljšem in lepšem, kar bodo zaznali tudi bližnji in se vam pridružili. Skupaj boste lažje naredili načrte za prihodnost in si okrepili življenjsko energijo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.