Angelski dnevni horoskop za 11. 7. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL DOBRIH ODNOSOV  se je aktiviral ob včerajšnjem mlaju. Dobro boste skomunicirali vse potrebno, lahko pa celo naletite na ljubezen življenja.

Bik

ANGEL ZMEDENOSTI  vas bo spremljal, saj tudi strast ne popusti. Umikal bo možnost treznega pogovora, saj boste lahko mislili samo na eno stvar. Lotite se tako, da ljubezen zacveti.

Dvojčka

ANGEL PREDANOSTI bo pomagal, da ne izgubljate časa z razmišljanjem  ali ste dobro razmislili ali ne, ampak se predate svoji intuiciji. Ta vas pravočasno usmeri, da ne bo več dvoma kako dalje.

Rak

ANGEL NOVIH TEMELJEV je tu – pazljivo opazujte in čuvajte njegovo moč v vas – ne reagirajte na zunanje dražljaje in vse, kar slišite od drugih, raje preverite do zadnje pikice jasnosti.

Lev

ANGEL HARMONIJE je z vami – prav potrudili se boste, da pride v vsak delček vašega življenja. Čeprav ne bo čisto tako kot želite, pa vam je potreben doma in v poslu. 

Devica

ANGEL OPAZOVANJA drugih vas vodi v upočasnitev, da zaznate vse potrebno. A vidite, da drugi veliko bolj cenijo vase delo kot pričakujete? Nehajte z negativnostmi. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL SPROSTITVE vam sporoča: poletje je tu. Izkoristite svojo moč in energijo samo še za vztrajanje na svoji poti in se veselite vsega. Dobro ste si vse organizirali že prej. 

Škorpijon

ANGEL PODPORE ne bo vedno takoj zraven, kar vas malo muči. ZA poslovni preboj imate odlične ideje, ki jih želite takoj realizirati. Na silo na bo šlo.

Strelec

ANGEL POLETJA  prinaša prvo lekcijo – naučite se slediti usodi in prepoznati, kdaj lahko sledite idejam prijateljev ali toku dogajanja in ne vztrajate na starih stališčih. 

Kozorog

ANGEL OSVOBODITVE starih prepričanj in pričakovanj vam pomaga odpreti nekaj več sebičnosti in egoizma. Čutite, kaj si zares želite. 

Vodnar

ANGEL NOTRANJIH SPOZNANJ vas vodi v pravo smer – poglejte vase, zakaj se vam stvari iz preteklosti tako ponavljajo ter se umirite in spustite, opustite vse.  

Ribi

ANGEL USODE  podpre vase velike načrte. Nekaj vezi s preteklostjo se s tem pretrga, kar pa vam bo končno dalo dihati in se bolje sprostiti. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot