Angelski dnevni horoskop za 11. 8. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Komunikacije vam bo danes pomagal v odnosih. Sodelujte z drugimi in upoštevajte tudi njihovo mnenje, da se izognete neprijetnim situacijam in si okrepite podporo drugih. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas bo vodil.

Bik

Angel Sodelovanja vas danes podpre v sprejemanju lahkotnosti življenja. Z njegovo pomočjo in vašim občutkom za red, se boste lažje odprli za vse novosti in spremembe, ki vam prihajajo naproti. Izkoristite podporo vašega dnevnega Angela in sodelujte, da si ustvarite prihodnost, ki si jo želite.

Dvojčka

Angel Kreativnosti vas danes vzpodbuja, da začnete ustvarjati življenje na bolj kreativen način. Zadihajte v nove energije in spustite pričakovanja drugih, da boste lažje uresničili svoje želje in cilje. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela, ki vam bo pomagal pri vzdrževanju dobrih energij.

Rak

Angel Zadovoljstva vas danes podpre pri vsem, česar se boste lotili. Tako boste izpolnili svoja pričakovanja in okrepili dobro počutje. Polni boste elana in želeli to deliti z bližnjimi, kar bo prineslo nove sveže energije tako v odnose kot na ostala področja.

Lev

Angel Optimizma vam danes daje podporo, da skozi dan sodelujete v vsem, kar se dogaja okoli vas. Tako boste uspeli dokončate vse stvari, ki ste si jih zadali in svojo pozitivno energijo prenesli na ostale, kar bo okrepilo sodelovanje z ljudmi, ki so za vas pomembni.

Devica

Angel Razumevanja vas danes vodi, da se sprostite in posvetite sebi. Na ta način boste lažje ugoovili, kaj morate opustiti in spremeniti, da se prične življenje odvijati v pravo smer. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in se veselite ter sprejmite podporo vaših bližnjih.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Ljubezni vas bo danes objel in vodil skozi dan. Pokazal vam bo, kako pogledati na določen odnos drugače, da se odprete za vse blagoslove, ki jih ima življenje za vas. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Škorpijon

Angel Moči vas danes podpre pri vseh spremembah v vašem življenju, če boste poslušali sebe in svoje občutke. Polni idej, jih boste z lahkoto realizirali, če ostanete osredotočeni nase. To vam bo prineslo še večji notranji zagon, da si uredite tudi ljubezensko področje.

Strelec

Angel Sprejemanja vas danes podpre, da se odprete za vse dobro, kar vam prinaša življenje. Sprejmite vso pomoč in pohvale za vaša dobra dela. To bo okrepilo vašo samozavest in sodelovanje z drugimi ter vam pomagalo pri nadaljnjih korakih življenja.

Kozorog

Angel Podpore vas danes podpre pri vseh spremembah na način, da se osredotočite na sedanjost. Z njegovo pomočjo boste lažje odvrgli vsa bremena preteklosti in zaznali priložnosti, ki vam bodo dobre smernice za naprej. Opazujte, sodelujte in se sprostite v sprejemanju podpore vašega dnevnega Angela.

Vodnar

Angel Sproščanja vas danes vodi v sproščen način življenja. Tako boste začutili vaš notranji mir in harmonijo in lažje sodelovali v spremembah, ki se bodo dogajale okoli vas. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas bo vodil, da boste lažje sprejemali.

Ribi

Angel Vztrajnosti vam bo danes pomagal, da boste lažje osredotočeni na svoje načrte in ne boste niti opazili, kaj se dogaja v vaši okolici. S tem boste ohranili notranjo moč, da se vzpostavijo novi temelji za prihodnost. S podporo vašega dnevnega Angela boste lažje vse uredili.

Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se začne življenje odvijati v pravo smer.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.