Angelski dnevni horoskop za 11. 8. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL SEDANJOSTI vas vodi vase, da poskrbite za konkretne stvari, ki so sedaj aktualne. Ne lotevajte se zadev samo zato, ker vas čustva držijo nazaj.

Bik

ANGEL SREČE bo z vami na vsakem koraku. Sedaj je priložnost za načrtovanje, saj čutite, kako dobro lahko sodelujete ko vas občudujejo in podpirajo v novostih.

Dvojčka

ANGEL PONOSA je posledica dobrega počutja in službenih uspehov – pomaga vam do elana, da boste v izvedbi svojih načrtov neustavljivi.

Rak

ANGEL PRAKTIČNOSTI želi, da ne dajte preveč prostora čustvenim reakcijam ampak poskrbite za redno sproščanje. To vam bo pomagalo tudi pri opuščanju misli, zaradi katerih ste se v preteklosti vrteli v krogu..

Lev

ANGEL NAPREDKA vas tako razveseli, da boste veliko lažje in bolje potrpežljivi s sabo in z ekipo, ki vam zvesto stoji ob strani. Ohranite jasnost načrtov za prihodnost.

Devica

ANGEL VZTRAJNOSTI bo želel, da stvari izpeljete po svoje. Hvaležni boste za vse, ki bodo prepoznali in dopustili takšen razvoj dogodkov.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL VESELJA IN STRASTI vam pomagata opraviti vse potrebno, ne obremenjujte pa se, če ne boste poželi pohval in odobravanja. Drugi bodo zaposleni s svojim delom.

Škorpijon

ANGEL SPROŠČENOSTI vam pomaga dovoliti življenju, da vse postavi na svoje mesto. Ne vpletajte se, cenite pa družbo in sprejmite pomoč pri urejanju..

Strelec

ANGEL OPTIMIZMA IN SPROŠČENOSTI vam pomaga ohranjat pozornost tukaj in zdaj – da vas napetosti ne potegnejo zopet v stare vzorce zapletanja v odnosih in težave.

Kozorog

ANGEL ODMIKA vam skuša pomagati do boljšega psihičnega počutja – čas je za malo izolacije, stran od dogajanja. Preživite čas z družno ali poskrbite za svoj notranji svet.

Vodnar

ANGEL ODMIKA tudi vas spodbuja, da se izognete prejšnji rutini. Tudi od najbližjih, zaradi katerih ste imeli precej dela. Naj delovna kletka in navade postanejo preteklost.

Ribi

ANGEL ODPRTOSTI za laskanje in pohvale iz okolice vas potegne iz lastnega nezadovoljstva, da se lažje usmerite v pravo pot. Sprejmite nove ideje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.