Angelski dnevni horoskop za 11. 9. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sodelovanja vas danes podpre v sproščenem sodelovanju z drugimi. Danes bodo vse luči usmerjene v vas, vsepovsod boste blesteli, kar vam bo prinelso nova spoznanja o sebi, pazite le, da ste osredotočeni nase in svoje srčne želje, da ohrnaite notranji stik.

Bik

Angel Prijateljstva vas bo danes vzpodbujal v sodelovanju s prijatelji. Ne jemljite jih za samoumevne, spoštujte njihov čas in jih podprite, ko vas potrebujejo. Tako boste ohranili dobre odnose, ki vas bodo vodili do osebnega napredka.

Dvojčka

Angel Spreminjanja vas danes podpre pri vseh spremembah. Sodelujte v vsem, kar se dogaja okoli vas, tako boste izboljšali svoje počutje, si okrepili fizično telo in življenjsko energijo, kar vas bo naredilo privlačne tudi za druge in vam prineslo pozitivne spremembe na vsa področja.

Rak

Angel Osvobajanja vas danes podpre pri osvobanjanju razvad in navad ki vam odnesejo fokus od svoje poti. Naj vas okoliščine ne odmaknejo v sanjski svet, sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vam preda svojo moč in se osvobodite vsega starega in naredite prostor za novo energijo.

Lev

Angel Tišine vas bo vodil skozi današnji dan. Umaknite se od vseh in bodite osredotočeni na svoj notranji mir. Tako se boste razbremenili vseh vplivov okolice in lažje razmislili o prihodnosti in se pripravili na nove poslovne aktivnosti. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Devica

Angel Akcije vas bo danes aktiviral, da se usmerite na pot preobrazbe vašega načina življenja. Naredite načrt, kaj si želite izboljšati ali spremeniti in se temu aktivno posvetite. To vam bo prineslo nove energije, ki vas bodo usmerjali na poti do uspeha.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Ljubezni vas vodi skozi današnji dan. S sprejemanjem njegovih energij boste začutili mir in zadovoljstvo, ki vas bosta usmerila na nove poti. Pripravljeni boste na korenite spremembe v odnosih in spoznali, kateri odnosi vas osrečujejo in kateri ne.

Škorpijon

Angel Reda vas danes podpre, da prevzamete odgovornost zase. Pomagal vam bo, da ugotovite, kje izgubljate svoj čas in denar ter komu podarjate svojo energijo. Tako boste lažje vpeljali nov red, ki vam bo pomagal nadzorovati tudi dogajanje okoli vas, kar vam bo prineslo več miru in veselja.

Strelec

Angel Iskrenosti vas danes vzpodbuja pri iskrenem delovanju glede vaših srčnih želja. Na ta način boste lažje videli, kaj morate spremeniti in kaj spustiti, da se lahko energije prevesijo v pravo smer in začnete ustvarjati življenje, kot si ga želite. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela in mu sledite.

Kozorog

Angel Razuma vam bo danes pomagal, da ste osredotočeni nase. Tako boste lažje ohranili samodisciplino in prevzeli odgovornost za svoja dejanja, kar vam bo odprlo nove priložnosti, da zasijete tako osebno kot poslovno. Naj vas danes vodi vaš dnevni Angel, spomnite se nanj.

Vodnar

Angel Fokusa vas danes vodi k sprejemanju odločitev, ki vam bodo pomagale uresničiti vaše želje. Naj vas drugi ljudje ne odmaknejo od vaših ciljev, saj vas vaš dnevni Angel podpira, da se optimalno organizirate in vztrajate pri svojih zahtevah.

Ribi

Angel Srčnosti vas danes vodi k čutenju in sledenju svojega srca. Sprostite se in sodelujte z vibracijo ljubezni in lahko boste pritegnili pravo osebo v vaše življeneje, kar vas popelje na popolnoma nov nivo sprejemanja sebe in vsega okoli vas.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.