Angelski dnevni horoskop za 12. 01. 2022.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL STRASTI bo danes buril vašo domišljijo in prekrižal načrte. Sproščeni boste lažje sprejeli vse darove, pustite se presenetiti. Čutite ogenj, ki ga odpre v vas.

Bik

ANGEL SAMOZAVESTI zna danes malo pretiravati, vseeno pa je čas, da se mu odprete in ste ponosni nase, na svoj zunanji izgled. Naj odlično počutje vodi dan.

Dvojčka

ANGEL SPROSTITVE umakne stare napetosti in vas odpre za drugačno doživljanje časa in vsega – mogoče se vam bo zdelo dolgočasno, vseeno pa poskusite preprosto – počivati.

Rak

ANGEL PODPORE je na strani vašega dobrega počutja in k vam pritegne dobre okoliščine in ljudi. Čas, da žarite v svoji dobri energiji in se sprostite, a ne pozabite na obveznosti.

Lev

ANGEL INTUICIJE vam pokaže pot, kako slediti samo sebi in svojim ciljem, željam. Prinaša vam nov pogled na dogajanje in v vas bo vrel ustvarjalni začetniški nemir.

Devica

ANGEL REDA vam pomaga narediti osebno inventuro, podpora velja urejanju številnih malenkosti, za katere nikdar ni bilo časa. Zanimive stvari vam pomaga odkriti.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL LJUBEZNI v dvoje danes odpre priložnosti za dušno ljubezen. Upiranje ne bo uspešno, zato je najbolje da se predate in pogledate, kaj vas čaka.

Škorpijon

ANGEL KREATIVNOSTI vam pomaga najti načine za uresničitev želja, ki vam že dlje časa hodijo po mislih. Spretno vas vodi po poti izbire pravih poti.

Strelec

ANGEL POZORNOSTI vas usmeri v ljubezen. Opazujte koliko sprememb se dogaja in si dovolite prepustiti se novemu zagonu za življenje.

Kozorog

ANGEL SONCA vam še vedno daje prednost pred ostalimi – deležni ste obilje podpore za srečo, sproščenost in akcijo, zbuja srce s toplino in močjo.

Vodnar

ANGEL ODGOVORNOSTI vam pokaže kako in kje sami sebe sabotirate, katere negativne misli in pričakovanja vam onemogočajo sprostitev. Zapisujte si spoznanja.

Ribi

ANGEL LJUBEZNI vas danes lahko zbliža z Dušo dvojčico – z istimi vibracijam se povežete z osebo in vaše energije se prenovijo v sreči in ljubezni.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot