Angelski dnevni horoskop za 12. 1. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sproščenosti vas danes vabi, da mu sledite. Kvaliteta energij oranžne barve vas bo objela in lažje se boste prepustili svojim občutkom in strasti, kar bo v vašo bližino privabilo nove ljudi. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem usmerja.

Bik

Angel Umika vas danes vodi k počitku in umiku od drugih. Kvaliteta energij  turkizne barve vas bo osvežila in vam dala moč, da lažje pogledate na preteklost in se z opazovanjem rutin in navad odločite za nove začetke. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, tako se boste izognili slabi volji in negativnim vplivom okolice.

Dvojčka

Angel Vztrajnosti vam danes pomaga v lahkotnosti. Z njegovo pomočjo in podporo energij indigo barve boste lažje sledili svojim idejam, pri čemer vas bo podprla tudi okolica. To vam bo dalo dodatno samozavest in voljo, da vztrajate. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pri tem pomaga.

Rak

Angel Komunikacije vas danes vodi v iskrenost. Zdravilne energije roza barve vas bodo zavile v mehkobo in nežnost, da boste lažje zvesti sebi ne glede na reakcije drugih in izrazili svojo resnico točno takšno, kot je. To vas bo vodilo do pozitivnih sprememb na vseh področjih. 

Lev

Angel Spoznanja vas bo vodil skozi današnji dan. S sprejemanjem njegovih energij in energij srebrne barve boste usmerjeni v iskanje rešitev, saj vas trenutna situacija drži na mestu. To vas bo vzpodbudilo, da se odprete za nove poti in nove ljudi, kar vam bo dalo motivacijo za naprej. 

Devica

Angel Notranjega Miru vas danes podpre v pozitivnem razmišljanju. Zdravilne energije zelene barve vas bodo umirile in globinsko sprostile, da se lažje poslovite od preteklosti in se posvetite sedanjemu trenutku. To vam bo prineslo nove sveže energije za nadaljnje korake.  

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Podpore vas danes podpre, da pogledate svoje življenje. S sprejemanjem energij zlate barve boste lažje spustili čustvena bremena, kar bo pozitivno vplivalo na vaše fizično kot tudi psihično stanje. Lažje se boste odločili, kaj morate v tem trenutku narediti, da se življenje obrne v pravo smer.   

Škorpijon

Angel Odnosov vas danes usmerja k sproščenosti. S podporo energij marelične barve boste lažje zaznavali svojo moč in jo pametno uporabili, da se približate drugim in s tem vnesete več pozitivne energije v odnose. Dnevni Angel je lahko z vami dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Strelec

Angel Razumevanja vas danes podpre, da zaupate sebi. To vam bo pomagalo tudi v čutenju vsega okoli vas, kar vam bo prineslo več harmonije in s podporo energij bele barve boste lažje sprejeli dejanja drugih in ostali v svojih dobrih energijah. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Kozorog

Angel Sprejemanja vam bo danes dal moč, da naredite določene spremembe. S podporo energij mavričnih barv boste odprti za vsa spoznanja in odgovore, ki vam jih bo prinesla okolica, kar vam bo dalo podporo, da se usmerite na pozitivne stvari in dovolite spremembam, da pridejo v vaše življenje. 

Vodnar

Angel Optimizma vas danes vabi, da zadihate v nove energije in žarki rdeče barve bodo odmaknili negativne misli, da lažje prepoznate dobre priložnosti in se vam pokaže najbolj optimalna pot v tem trenutku. Na ta način si boste ustvarili nove temelje za boljše življenje. 

Ribi

Angel Samostojnosti bo danes z vami in vas bo usmerjal, da se umaknete vase. Tako boste prišli do določenih idej in s podporo energij modre barve tudi lažje odločili za nove začetke. Dovolite, da vas pri tem vodi vaš dnevni Angel in vse skupaj bo lažje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot