Angelski dnevni horoskop za 12. 10. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Akcije vam bo danes dal zagon, da se lotite vseh stvari samostojno in naredite določene zaključke. Zadihajte v nove energije in sledite sebi ter sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da si ustvarite nove temelje v življenju. Pri tem vam pomagajo tudi vsi zdrvailni odtenki oranžne barve.

Bik

Angel Komunikacije vam danes pomaga pri sproščenem in srčnem izražanju. Z njegovo pomočjo in zdravilno svetlo zeleno barvo boste lažje izrazili vse tisto, kar vas bremeni, pri tem pa uzhajajte iz svojega srca. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Dvojčka

Angel Ljubezni vas danes podpre pri spremembah na ljubezenskem področju. V vaše življenje bo povabill nove energije ljubezni in zdravilna vijolična barva vas bo osvežila, da se predate in odprete ljubezni. Nova spoznanja vam bodo prinesla svežino in harmonijo.

Rak

Angel Sodelovanja vas danes vodi k lahkotnosti v odnosih. Tako boste lažje sodelovali z drugimi in ohranili svoj mir, samo sprostite se in dovolite, da vas ovijejo zdravilne nežne roza barve in vam predajo potrebno svežino.

Lev

Angel Ustvarjanja vas danes vabi, da se osredotočite nase. Svetlo modra energija bo sprostila vašo notranjost, da začutite, kaj si želi vaše srce in po čem močno hrepeni. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vodi.

Devica

Angel Sproščenosti vas danes podpre v sproščeni komunikaciji. S sprejemanjem njegovih energij in mavričnih barv boste odprti za vsa dogajanja in vse aktivnosti, ki se vam bodo ponujale. Povabite vašega dnevnega Angela, da vam pri tem pomaga.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Svobode vas danes vabi, da se odprete novemu načinu sprejemanja dobrih energij v življenju. Indigo modra barva vam bo v pomoč, da cenite svoj čas, vsak trenutek in dobro boste vedeli, česa ne potrebujete več. Tako boste lažje vzpostavili  čisto nov sistem, se počutili bolj svobodne in okrepili vašo fizično moč.

Škorpijon

Angel Spreminjanja vas danes podpre pri spremembah v odnosih. S pomočjo zdravilne energije magenta barve boste lažje ugotovili, kaj iz preteklosti vas bremeni, da se stvari ne izidejo kot si želite. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam bo pomagal ustvarjati današnji dan.

Strelec

Angel Umika vas v današnjem dnevu vodi k umiku in počitku. Spustite pričakovanja drugih in sledite sebi ter začutite podporo energij zlate barve, ki vas podprejo, da sledite svoji Duši in energijam narave. To vam bo pomagalo, da se sprostite in umirite svoje misli.

Kozorog

Angel Sprejemanja vam skozi današnji dan pomaga, da se odmaknete od ocenjevanja sebe in drugih ljudi. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in zdravilne energije marelične barve, da lažje sprejmete njihovo drugačnost in s tem boste dobili tudi nova spoznanja o sebi, o življenju.

Vodnar

Angel Harmonije vam bo danes pomagal, da boste lažje zadihali. Zdravilna bela barva vam bo okrepila notranji stik in v tem novem stanju vztrajate, saj boste tako bolj privlačni za dobre energije in tudi druge, saj boste lahko manj osebno jemali vsa dogajanja okoli vas.

Ribi

Angel Vztrajnosti vas danes podpre, da se odločite zase. Sprejmite njegovo podporo in zdravilne energije rdeče barve, da se umaknete negativnim vplivom okolice, kar vam bo prineslo večjo stabilnost in z vztrajnostjo se bodo stvari obrnile v pozitivno smer.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.