Angelski dnevni horoskop za 12. 11. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Svobode vas danes podpre v sproščenosti. Na ta način boste lažje ohranili jasnost, podpora energij zelene barve pa vam bo v pomoč, da ste spontani in izrazite svoja najgloblja čustva osebi, ki ima v vašem srcu prav posebno mesto. Izkoristite podporo vašega dnevnega Angela in naredite korak k osebnemu preboju.

Bik

Angel Akcije vam bo danes dal zagon, da uredite za vas pomembne stvari. Podpora energij rumene barve bo v vas aktivirala notranjo moč, da naredite točno tisto, kar vas bo pripeljalo do uspeha. To vam bo prineslo potrditev okolice, kar bo povečalo vašo samozavest in veselje do nadaljnjega dela.

Dvojčka

Angel Vztrajnosti vas danes vodi, da sledite svoji viziji. Z njegovo pomočjo in podporo energij zlate barve boste prejeli dodatno svežino, da naredite načrte za prihodnost, si tako odprete nove možnosti in se dvignete na nov nivo sprejemanja življenja.

Rak

Angel Miru vas bo danes podprl, da ostanete v svojem notranjem miru in počakate, da se stvari okoli vas postavijo na svoje mesto. S podporo energij marelične barve se boste lažje umirili in začutili, kaj pravzaprav želite in potrebujete, kar se bo pokazalo tudi na boljšem počutju.

Lev

Angel Podpore vas danes podpre pri spremembah v odnosih. Zdravilne energije indigo barve pa vas bodo podprle, da sledite svojemu notranjemu glasu in tako spoznate, kdo vas podpira in vam stoji ob strani. To vam bo v pomoč pri nadaljnjih korakih na vse področjih.

Devica

Angel Odnosov vas danes podpre v lahkotnosti. Podpora energij bele barve vam prinese svežino, nežnost in čistost, da se lažje poslovite od preteklosti in vam odpre nove priložnosti. To vas bo globinsko sprostilo, kar bodo občutili tudi vaši bližnji in v odnose boste vnesli nove energije veselja in zadovoljstva.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sproščenosti vam danes prinese spremembe. Dovolite si zadihati in s podporo energij roza barve boste vnesli sveže energije na vsa področja vašega življenja. To vam bo dalo voljo, da se lotite stvari na popolnoma nov način.

Škorpijon

Angel Izražanja vam bo danes pomagal v odnosih z bližnjimi. S sprejemanjem njegovih energij in s podporo energij svetlo modre boste lažje jasno in iskreno izrazili svoja čustva, kar vam bo odprlo nove poti in stvari se bodo začele premikati s podporo drugih v pravo smer. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela in vse skupaj bo lažje.

Strelec

Angel Resnice vam bo skozi današnji dan pomagal, da se lažje soočite z izzivi. Sprejmite podporo energij srebrne barve, da uredite svoje misli in skomunicirate vse tisto, kar bremeni vas in druge. S sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela, se boste vsega lažje lotili.

Kozorog

Angel Akcije vam bo danes dal zagon, da se kreativno lotite načrtovanja sprememb. Zdravilne energije oranžne barve vam bodo v pomoč pri osvobajanju vaše kreativne energije, da lažje izrazite, kaj si želite in naredite korake v smeri tistega, kar želite doseči. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Vodnar

Angel Komunikacije vas danes vodi k spoznanjem, ki bodo spremenila vaše življenje. Pri tem vas podprejo tudi energije rdeče barve, da se lažje osredotočite na svoje cilje in ne pozabite na sodelovanje z drugimi, da se lahko energije prevesijo v pravo smer in vam prinesejo dolgoročne rezultate.

Ribi

Angel Veselja vas bo danes vodil skozi dan. Z njegovo pomočjo in podporo vijolične barve boste osvojili dobre energije za napredek tako na osebnem kot poslovnem področju. Sledite intuiciji in vodstvu vašega dnevnega Angela, ki vas vodi, da korak za korakom uresničite svoje cilje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot